LT alkoholio imoniu privatizavimas

LT alkoholio imoniu privatizavimas

su Alita darosi daugiau/maziau aishku.
kas bus su kitomis? Stumbro latviams (realiai rusams) neleido privatizuoti. kas sekantis?

Stakliskes

rinkushkiai blin!

na as cia rimtai klausiu Nekaltas
negi niekam neidomu Nekaltas

o ka tu nori suzinoti?.. teisybe pasakius, man nervai nelaiko stebeti KAIP tai viskas vyksta… akivaizdesnio virveliu tampymo nesu mates… ir visa ta latviu balzams nepatikimumo fantazija galetu skambeti kiek tvirciau, o ne vien kaip baime pries rusu invazija…

Čia dar neaišku - jų pusėn stojo LSDP seimūnai; manau, čia dar gali būti karšta. Iš tikrųjų, nėra konkrečių argumentų kodėl atmesti geresnį LB pasiūlymą. O MV (MG) pasikarščiavo su savo reklama ir VB 200mln.

Zengtas slaptas zingsnis Kiauliu kare su latviais…

Iš latvių pusės girdėti kad jei Stumbras atiteks LB, tai "kiaulių klausimas bus greičiau išspręstas".

man atrodo tada mes visai su jais susipyksim Cha cha ir mums tas nebaisu Nekaltas

Kaip gi galima atiduot vodzios fabrika zirgams. Kibirais viska sugers, o lietuviams neliks…

Vadinasi jokiu būdu negalima LB duoti Stumbro, ateis ES, sutvarkys kiaulių reikalus. Nes negerai, kai privačios bendrovės turi tokią didelę įtaką šalies vyriausybei, kad ji dėl to net į atvirus konfliktus su kaimynais lenda.
Čia gal truputį off-topic’as, bet kažkokį ryšį galima atrasti: ką manot apie Jukos reikalus Rusijoje ir ar turės tai įtakos Mažeikių Naftos veiklai? Man asmeniškai Jukos viena iš retų Rusijos kompanijų, dirbanti vakarietiškai ir daugiau mažiau tvarkingai. Kažkada teko trumpai palyginti jų ir Lukoil veiklą, tai berods 2001 metais Lukoilas naftos išgavo gerokai daugiau, nei Jukos, bet Jukos pelnas - vos ne dvigubai didesnis. Gal čia kažkiek naftos kokybės klausimas, bet greičiau valdymo efekyvumas. Noras eiti į JAV rinkas irgi sveikintinas, matyt nėra entuziazmo vien Rusijos verslo aplinkoje egzistuoti. Bet kad jie švariai pradėjo, ir kažkaip nesitiki.
Pasisakiau, t’sakant.

bet kad tie visi neramumai dabar rusijoje su naftininkais. jeigu netgi sugeba suimti vien itarus ekonominiais nusikaltimais, kas shiaip jau yra krashtutine priemone… Nekaltas

Nežinau kaip dėl "Mažeikių naftos", bet jau Rusijos rublio kritimas USD atžvilgiu siejamas su tuo.

o kada su Vilniaus Degtine kazkas paaiskes?

Su Vilniaus degtine kaipo ir viskas aisku (Belvedere)

Del STUM, tai as visada uz tai, kad atiduotu pasiuliusiam geriausias salygas. Visas bullshit’as del "patikimumo" jau atsibodo, nes esu isitikines kad galima prikibti tiek prie ruseliu, tiek prie Boslitos (cia net STT tyrimo nereikia, ir taip akivaizdu kad 94-95 metais uzsiimineti alkoholio importu lietuvoje be dashkiniu ir daktaru zinios nebuvo imanoma).

Kita vertus atsirado mat Mockus, sventuolisJuokiasi Siaip neturiu jokiu interesu ir man viendoai kam parduos, bet Mockaus kvailas PR’as tai jau lenda per gerkle.

Gero savaitgalio, turim dvi dienas smarkiai pagerinti STUM rezultatus aktyviai pirkdami jo produkcijaTaurė Šypsena

su stumbru tai jau bishki tuoj iki nesamoniu viskas pereis atrodo…

p.s. tai kaip jau ir savaitgalis beveik, tai gerinsim vartojima lietuvoje Cha cha