Logon klaida
Logon Klaida Pries Paleidizant Windows: Tai va…kaip ijungiu pc man nezinomu budu ismeta sena 98win temos langa su prierasu windows logon man ten reikia suvesti savo id ir pasword…kaip tai padarau man neuzkrauna Deskopo(Explorer) ir ismeta tokia lentele…nezinau net ka daryti…kaip paspaudi (close) td neijungia jokiu windowsiniu programu kaip task manager,paint i t.t o jej tos lenteles mygtuko close nepaspaudi tai viskas veikia…tik decopas neuzsikrauna tai ash naudoju task manger>new task>explorer ir man uzkrauna…tai va tikiuosi pagelbesit
repairink windozę…
nu tai kad as jau 3kartus ta repair dariau ir kokius 2kartus gerai uzsikrauna o poto vel ta pati klaida…beto gal cia ne su programine iranga, o su gelezim problemos?
o gal tokius pačius trojanus sugebi susigaudyt?
nu nemanau tai sakai cia trojanai?
gali būti labai daug kas… bet geležies problemos bene mažiausiai tikėtinos…
bet su ad-ware pervariau tai bisky virusu rado ish tryniau ir tas pats…
tai su normaliais įrankiais tikrink… pats ad-aware kartais gali pridirbti nesamonių… geriausias dalykas - normali antivirusinė ir hijackthis…
Netai, kuo kada Ad-Aware’ą į šuns dienas dedi?
nuo tada, kai HijachThis už jį geresnis tapo…
O kartais HijackThis ir Ad-Aware ne skirtingus dalykus daro?
skirtingus, bet siekiai panašūs…
Funkcijos - visiškai skirtingos, siekiai - TIK panašūs. Tai gi, nemanau, kad logiška lyginti šiais programas.
Tai kad mes su KestasUpsy Per ta HijackThis pervazevom viskas ok lyg ir…
gali isjungt ta prevention, jei viena operacine pas tave tai comand line irasyk: bootcfg /raw /id 1 “/noexecute=AlwaysOff /NOPAE /fastdetect” gal pades nors kiek, jei jau nenori taip reinstall daryt
Nu pabandysiu dekui jej ka vel parasysiu