logo_2

logo_2

sita zuvele butu visiems tinkama, nes nei spinu, nei donke, nei pludine …, juolab ant Marijos Zemes - jos nepagausi na, kritikai, pirmyn…

nelbogas vel labai variantas tik va man tas ryklys kaip tik ant Lt nesiderina. zuvies variantas geresnis praeitoje, kai tiksliai nepasakysi kokia zuvis, kas kaip nori tas isivaizduoja Juokiasi

Aš visom keturiom už šią !!! LaimingasSuperliuks! GeraiGeriausias variantas iš visų lig šiol matytų. Taip

kam tu logo idekit gyvos zuvies foto ir viskas

super Geraitik prie zodzio “Klubas”, turetu buti zodis “Zveju” Taip

2omzas: visiems neitiksi, vieniems duok lydi, kitiems karosa. lydeka is snukio per daug rimta, karosas - bukas. O sis zuveliokas pats priklniausias

2Diaboliq: tu teisus, nes galima pagalvoti ir apie banglentininkus Šypsena

rasykit viska ka mastot apie si reikala (variantu dar galima piesti ir galo nematysi), grizes perskaitysiu… Upetakiai laukia

Diaboliq | 08-06 15:03 super tik prie zodzio “Klubas”, turetu buti zodis “Zveju” Visai nebūtinas žodis “žvejų” !!! Kietas

Tinka ryklys, tinka. Juk reikia stilizuotos žuvies. Nereikia, kad būtų tiksliai atvaizduota kažkokia žuvis, užtenka, kad visi suprastų, jog tai žuvis.

na bet cia man jau kaip koks komisku veikejas tas ryklys Nekaltasdel to, kad vienam reiks lydekos, kitam karoso, tai sakiau kad manau jog tinkamiausias variantas kazkas panasaus i pries tai nupaisyta zuvi, kur nesuprasi kas tokia

As misliju,kad jei vietoj ryklio butu tos pacios nuotaikos lydeka-but ZJBs

o gal šitą pačią žuvį pateikti atsipūtsiai naglai sėdinčią atsirėmus nugarą į stilizuotą bangą?

viskas l gerai

ir dar pastebejimas- ryklys turetu buti rimtesns, baisesnis Kanda dabar jis atrodo siek tiek juokingai Nekaltas

vk_ nore kad zuvis butu linksmesne, kiti nori piktesnes, treti naglesnes, Dviraciui lydekos su Vasylo pipke dantyse… uzsakymas rimtas, daug laiko uzims Šypsena

ryklys, koks piešinuke tinka. Bet komponuotė netinka- paplaukusi į neužpildytą dešinę. Pirmas variantas buvo subalansuoto komponavimo. Tik tekstą keist reikėjo. Antram variante prisirišta prie mėlynos bangos motyvo, bet būtent jos forma ir trukdo tavo (beastmaster) fantazijai kaip šalia ryklio geriau išdėstyt tekstą. Jaučiu, pagaliau savo logo turėsim Geraibeastmaster Alus

O jeigu viršuj įdėt mažu šriftu “ant”, dideliu “Bangos”, o apačioj mažu “klubas”? netyčia pastebėjau, kad vėl grįžtu prie pirmo varianto Nekaltas Pirmo varianto man labai patiko komponuotė, tik ten kažkaip reikia pakeist tekstą, galima ir ryklį ten kišt, bet kad kadro užpildymas toks pat liktų …

Jo, žodį “klubas” galima perkelti dešiniau į bangos vidurį-apačią. Taip