lochas
maza to kad “padriezal”, bet dar ir specialiai per stabdzius kale, kai bepypsindamas i ji parciuoziau. Iki sviesoforo tada dar kokiu 20m buvo. Ne kad spusteltu tapke, tai specialiai dar pastabde. Uz vairo - gorila kokiu reta
Tu geriau faras susireguliuot.
lietuvi Tomikai, pasakyk tai mano virsininkui. O kalbant apie foto esme - Tikrai ne del mano faru minetasis subjektas taip elgesi.
jo lempas susireguliuok,nelohas
o kas cia lochisko? vat auto is kurios daryta foto savininkas gal truputi ir nes su taip “sureguliuotom” farom truputi l.gerai vazineti
Ziureiu eGzpertu padave. Smegenis susireguliuokit, ne apie lempas snekam.
Tai ko jus cia pykstas, raso gi kad valdiska auto.
tai ka su valdiska ir zmones gali uzmusinet , gi VALDISKA ■■■■■■■
“uz vairo gorila sedejo” tai savo skausma tik internete gali islieti? net papypsint turbut nedrasu buvo?
fiestas nebuk krepsas gi ne jis avarine situacija daro…
Pirma savo “kiema” ziurek,o poto kitu…vazineji-vairuotojus akini,toks pats ■■■■■■ esi ir pats
kaiminas cia MANO… perduot linkejimus?
Supe®FM nekreipk demesio i tuos expertus man ir buvo toki padrieza padare, bet as su mocu vaziavau tai prie swiesoforo neteko jis veidrodelio
turi but visapusiska pagarba tarp eismo dalyviu, o jei ne - kaip sauksi taip atsilieps
as tai manau, kad lempas reikia sureguliuoti
sureguliuokit jam lempas kad taip skauda akis
pavlucho> uzjauciu del kaimynu
o tai problema iskele, uzkiso, na ir kas ?
kai matau, kad manes piktybiskai nenori leisti persirikiuoti, tai pirma praleidziu, antra irgi, o po antro tai jau nebeziuriu ar ten vaziuoja kas ar ne. O jei papisina, tai irgi parodau, kad dar ir stabdyti moku. Gal cia panasus variantas buvo irgi?
jei esi ciuvas, tai nesulauksi kad kokia boba praleistu, o seniai tai vapse nieko nepraleidzia… apgailetina siaip is tiesu