LNK baro dalyviai... Kas laimes??? Kas ten darosi?

Taip LNK baro dalyviai… Taip Kas laimes??? Kas ten darosi?

Žvaigždė Kurie LNK baro dalyviai jums patinka/nepatinka ir kodel? Šypsena

Žvaigždė Ko truxta, kad butu idomiau? Laimingas

Žvaigždė Ar patys noretumet sudalyvaut "bare"? Laimingas

Žvaigždė Kas laimes? Laimingas

Žvaigždė Kaip vertinat Baro ivykius/intrigas? Laimingas

Mažai aš jį žiūriu…Veee

Na man normaliausias tai tas barmenas profesionalas,o slyksciausia ta Ieva.
Siaip labai juokinga,kai vyrai ir zmonos ten skambina siulo i snuki kitiems,nes jie prie ju antru pusiu kabinejas.JuokiasiKas cia blogo,zaidzia juk zmones.

Man tai labiausiai patinka Vilma, nes tikria labai svelni, na mazai dabar tokiu zmoniu. Is vyruku tai nei vienas nepatinka, o labiausiai nekenxiu dariaus, tikras liurbis, vaidinantis nekaltuoli ir geruti Veee

nežiūriu…Drovus

Ilma…man ji irgi fainiausia, o is vaikinu tai Dainius…visi kiti tai nelabai prie sirdies…Liežuvis

Kartai pasiziuriu, bet siaip tai nelabai man kas is dalyviu patinka

Kad ten jokios vilmos is viso nera Juokiasi

Fainuole Ilma, tikrai labai mielaŠypsena
O bjauriausi tai Jurga kazkokia nerealiai pasikelus keksaite ir Darius kuris visas is eiles kabinaPiktas

aisku, kad Dainius…
be jo ten viskas sugriutu…

AlusAlusAlusAlusAlusAlusAlus

Na, man tai fainiausi Dainius ir Laimis…nors siaip balsuociau(jei balsuociau)tai tikkriausiai uz Dainiu…o is merginu, tai jau tiesiog ir nebezinau, nebepatinka man is ten ne viena…LiežuvisCha cha

Mazai as ziuriu ta baraNežinau
Bet is tiek kiek maciau, taij man labiausiai gal Ilma-amzina mergaiteCha cha ir siaip labai faina atrodo. Ir dar Dainius net nzn kodelNežinau

Nepatinka, kaip dalyviai:
NeIlma Piktas dviveide, nekalta avele. Ten visi zaist atejo, o ne zliumbt ant kiekvieno pecio, kokie visi jai nedraugiski ir negeri. Kazkaip ji ne pagal amziu… Nekaltas
NeIs bahuru - Robertas.

patinka, kaip dalyviai:
TaipLauryna (bet ji iskrito) Nustebęs
TaipLaimis Šypsena

Robertas ir IevaVeeeNe
Ilma ir LaimisTaipŠirdis

Is merginu fainiausia Ilma,o is vaikinu DainiusTaip

Vakar Ilma sake,kad dauguma dalyviu bare yra dviveidziai.Man irgi taip atrodo.Ieva vakar issisuko nuo karstos kedes,nes tipo jau gerute,kai nera Laurynos.Dziausiuosi,kad Robertas leke,nes negaliu jo pakesti.VeeeBaisuBlogaiKandaIgnoruoju.Veidmainis.Darius irgi slykstus,malasi su visom.Is baxuru Dainius geriausias Gerai.Is merginu noreciau,kad laimetu Ilma,vienintele normali.Taip

man tai ta ilma tikras teletabis ,nenugstystantis vietojŠypsena
o is bochuru fainiausias laimisMirkt

Dainius, Ilma, LaimisGerai

Laimis Apkabinimas