liūdna

liūdna

nezinau kodel ir uz ka man taip liudna dabar?nors oras ir visai nieko nepaisant kad tamsu uz lango bet vis tiek man nera labai linksma.tikiuosi kad sestadienio rytas bus daug geresnis nei kad penktadienio vakaras…

o tai kaip tada man jaustis?kai rytoj chemes olimpiada?
aaa?
bet man kaip keista Gerai nuotaika=]

Neliudek Liūdnas,nes ir as pravirksiu Žliumbia.Pralinksmek Laimingas,nes ir as pralinksmesiu Cha cha

Tai neliudek…mane pravirkdysi…paziurek uz lango…ziema…grazu…O MAN RYTOJ OLIMPIJADA,PORYT KETURI KONTROLINIAI!!!Pagalvok,kaip man jaustis!!!1ŽliumbiaŽliumbia

sekmadieni 4 kontrai? hm… Nekaltas

JO SESTADIENIO RYTAS MAN PRASIDES FIZIKOS EGZU!
IR PENKTADIENIS NEKOKS VISAS PRIE KNYGU!Baisu

sis 5tadeinis bent jau man ziauriai *pimp…*ovas… Liūdnas suspykau su sava drauge… da bl sedziu hatoj… nes nera tooso per tuos suknistus egzus Liūdnas

Bangiete istroskusi mokslo Apakęs

ar kas pasikeis jei tuliudesi?
Neliudek - nosiuka austyn ir ziurek i ateiti su sypsena…
kaip sako protigi zmones"sypsokis - ryt bus dar blogaiu" betjei kiekviena diena tu taip mastysi ir sypsosiesiesi, nes si diena geresne uz vakar… tair visada bus geraiŠypsena
siunciu glebi optimizmo

Ne kiek liudna,o kiek salta!

Olimpiada blin jei respublikine tai dar nieko bet jei rajonine tai ner kas veikt Šypsena

Kitiems gal ir yra kas veikt… Ir kodel jauciu, kad ir as tureciau toj olimpiadoj buti… Velnias, mokytoja butinai liepe eit… Bet kad as i pamokas nevaikscioju…Nekaltas Tai ir nzn kada ji vykstaŠypsena Oi painiava gaunasi…

Jei salta, tai gali padeti tik TaurėAlus arba BučkisApkabinimas

Buna ir blogiau DrovusDrovusDrovus

viskas bus ok!Gyvenime isliki tvirtas kaip uola juroje,nesugriaunama ir nepajudinama amzinai kylanciu bangu…buk tvirtas kaip uola… Drovus