litowcai-absoliutūs parazitai
…lietuviai aktyviausiai besižudanti tauta pasaulyje… …gamtoje niekas be priežasties nevyksta-o tai reiškia, kad lietuviai mažiausiai reikalingi gamtai-absoliutūs parazitai,absoliučiai NIEKUO NENAUDINGI…
noreciau atlikt viena naudinga ir gamtai reikalinga darba - isspardyti Tau subine
…pamėgink-parazite…
Tu matyt ne “litovcas”. Tai as tau “i po morde, i po morde”
…spardyk ar nespardyk nuo to savizudybiu statistika nepasikeis…geriau gal nespardyk nes gali pati spardytoja suspardyt;-)
kolia-tu slavas-irgi xujus v šokolade-kai aš šneku apie savo aborigenus nesikišk…
…taigis kaipgis, ir ashei bishki apie litowcus nusimanau bet nesikisiu, geriau is salies paveizesiu kaip jus pjaunates:-D:-D:-D
…aš,blt,gamtos klaida-nepasisekė-pzda išspjovė litowcu… …nu paaiškinkit-KAM JŪS TIKĘ BE PEEZDIOŽO IR VERKŠLENIMO
n u a sh l i t o w c a s b e t n e t o x !
…gėda dėl savo jobnutų aborigenų-blt vienas kacapas kompanijoj yra,tai visi susikakėliai pradės ruskai glagolint-tpfu -menkystos ir prisitaikįliai…
…a mane kai bunu Rusijoj litowcu visi vadina…as nepykstu, tegu vadina:-D
Dar blt,šikniai Brigadai dėkokit-kad Timocha,Gribas ir kiti neįleido čėčėnų-o tai apsitriedę būtumėt…
…zinok v ticharia bando prisitrint ir siais laikais:-l
…šlykščiausia,kad šitie urodai apsimeta,kad čia ne apie juos…skystaklyniai-blt,jūsų visas mergas būtų išpeesę,o jūs tik galvytėm oriai linguotumėt,ir žandikauliaiais žaistumėt-mol,rambo-o šiknoj jau trydą laikytumėt,slabakai…
ar lietuviai yra rusis…
bjaurus-lietuviai yra šlykščiausia,silpniausia,ir kompleksuočiausia-ką sukūrė vargšė gamta…
radvile-smagu pasirodyt protinga,bet šiuo atveju kliedi…
viskas normaliai su tais litovcais afrikoje kas den mirsta nuo bado
gal gamtai jie nereikalingi jai ji jiems valgyt neduoda,neleidzia uzaugint kokiu kukuruzu