litowcai-absoliutūs parazitai

litowcai-absoliutūs parazitaiVeee

…lietuviai aktyviausiai besižudanti tauta pasaulyje… …gamtoje niekas be priežasties nevyksta-o tai reiškia, kad lietuviai mažiausiai reikalingi gamtai-absoliutūs parazitai,absoliučiai NIEKUO NENAUDINGI… Veee

noreciau atlikt viena naudinga ir gamtai reikalinga darba - isspardyti Tau subine Šypsena

Gerai Juokiasi

…pamėgink-parazite… Laimingas

Tu matyt ne “litovcas”. Tai as tau “i po morde, i po morde”

…spardyk ar nespardyk nuo to savizudybiu statistika nepasikeis…geriau gal nespardyk nes gali pati spardytoja suspardyt;-)

kolia-tu slavas-irgi xujus v šokolade-kai aš šneku apie savo aborigenus nesikišk…

…taigis kaipgis, ir ashei bishki apie litowcus nusimanau bet nesikisiu, geriau is salies paveizesiu kaip jus pjaunates:-D:-D:-D

…aš,blt,gamtos klaida-nepasisekė-pzda išspjovė litowcu… …nu paaiškinkit-KAM JŪS TIKĘ BE PEEZDIOŽO IR VERKŠLENIMO ???

n u a sh l i t o w c a s b e t n e t o x !

…gėda dėl savo jobnutų aborigenų-blt vienas kacapas kompanijoj yra,tai visi susikakėliai pradės ruskai glagolint-tpfu Veee-menkystos ir prisitaikįliai… Blogai

…a mane kai bunu Rusijoj litowcu visi vadina…as nepykstu, tegu vadina:-D

Dar blt,šikniai Brigadai dėkokit-kad Timocha,Gribas ir kiti neįleido čėčėnų-o tai apsitriedę būtumėt…

…zinok v ticharia bando prisitrint ir siais laikais:-l

…šlykščiausia,kad šitie urodai apsimeta,kad čia ne apie juos…skystaklyniai-blt,jūsų visas mergas būtų išpeesę,o jūs tik galvytėm oriai linguotumėt,ir žandikauliaiais žaistumėt-mol,rambo-o šiknoj jau trydą laikytumėt,slabakai…

ar lietuviai yra rusis… Nekaltas

bjaurus-lietuviai yra šlykščiausia,silpniausia,ir kompleksuočiausia-ką sukūrė vargšė gamta…

radvile-smagu pasirodyt protinga,bet šiuo atveju kliedi…

viskas normaliai su tais litovcais Cha cha afrikoje kas den mirsta nuo bado Nekaltas gal gamtai jie nereikalingi jai ji jiems valgyt neduoda,neleidzia uzaugint kokiu kukuruzu Pavargęs