litovski tranzit / lietuviskas tranzitas

litovski tranzit / lietuviskas tranzitas

Nu vot pagaliau sulaukem serialiuko su lt aktoriais GeraiNezinantiems bendras lt ir ru projektas ala “Mentai” ir “Peterburgo banditai” misinys Cha chaKiek teko matyt taj viena daly sudaro 3 (liktai senai taj buvo Nekaltas ) serijos (maciau 4 dalis). Placiau apie filma: kadangi per lietuva i vakarus veda visi keliai taj tuo naudojasi ir rusu mafija. Jaunas rusu kriminalistas atsiunciamas tirti bylos i lietuva jam padeda musiskiai kolegos vina is ju vaidina Sarunas Sakalauskas (1 pries 1) (1 dalis)(tolesnese dalyse seka bendradarbiavimas su juo) idomu tuo kad parodoma ne tik kriminalistu veikla bet sakyciau veiksmas daugiau sukasi apie rusu-lietuviu mafija labiausiai patikusi dalis buvo su aktorium V. Sapranausku Juokiasikadangi si seriala pradeda rodyt lt televizija gal pasidalinkim nuomone apie lt aktoriu darba ir sy beatgimstancio lt kino pavyzdy (kas kad su rusais kartu didesne dalis filmo filmuota lietuvoje Nekaltas )

Pirmoji dalis"Vasaros sniegas" Rusai veza narkotiku krovini is Vokietijos masinos benzino bake. Lietuvoje ta ju masiniuka pavagia. Veliau jis atsiranda tik be prekes. Kur dingo preke? Cha cha

Na ziuresim sian Niam niam O beja kur tu ji anksciau esi mates?

turejau parsisiuntes Cha chapernai ziema kaj tik buvo pasirodes Cha cha

O kelintoj daly sapras ? Šypsena

antroj ar trcioj tiksliai neatsimenu Cha cha4 dalis liktaj buvo kaj mentaj furas padarydavo taj atsimenu kad ne toj. galiu placiau apie ta dali kur sapras Cha chazodziu vaidins sapras kaukazieti (armena liktaj) mafijoza toky plevesa biski nu i ji tipo uzsakis nuzudyt taj krimai saugos Cha cha aj vienu zodziu pamatysi pats po 2 blogiausiu atveju 5 seriju Cha cha

Per koki kanala rodo ir kada, praziopsojau jau pirma serija Žliumbia

pimadieny tv3 21.30

xe…biski ziurejau…bet kazkaip nlb suzavejo Nekaltas Cha cha Angelas

o man patiko Taipbuvau macius per rusus… bet su mielu noru dar karta paziuresiu

BUvau is neto atsitempes visas dalis. Ziureti verta.

vertas demesio dalykas geri aktoriai, neblogas siuzetas, nenutole nuo realybes (bent jau is pirmos serijos tokia nuomone susidariau)

Vakar pazejau antra serija i berods suklydau Nekaltas bus 12 seriju suskyrstyta i 3 temines dalis Nekaltas sry senai maciau kaip rasiau Nekaltas ti vot sapras pasirodo reiskai 2 daly Cha cha

Do Brigady, kak rakom do Kitaja, t.y iki Brigados, kaip Salengai iki NBA Mirkt

Šypsena

Juokiasi Gerai

as paziurejau, tai man tragedija Blogai, dar ilgai lietuviai turi mokytis kaip iskepti gera tokio pobudzio seriala. aktoriai super, bet serialas jauciu bus s… Ne

geras serialas man patinka Gerai

Geras serialas seniai Lietuviams reikejo toki sukurti!!!