litovski tranzit / lietuviskas tranzitas
Nu vot pagaliau sulaukem serialiuko su lt aktoriais Nezinantiems bendras lt ir ru projektas ala “Mentai” ir “Peterburgo banditai” misinys
Kiek teko matyt taj viena daly sudaro 3 (liktai senai taj buvo
) serijos (maciau 4 dalis). Placiau apie filma: kadangi per lietuva i vakarus veda visi keliai taj tuo naudojasi ir rusu mafija. Jaunas rusu kriminalistas atsiunciamas tirti bylos i lietuva jam padeda musiskiai kolegos vina is ju vaidina Sarunas Sakalauskas (1 pries 1) (1 dalis)(tolesnese dalyse seka bendradarbiavimas su juo) idomu tuo kad parodoma ne tik kriminalistu veikla bet sakyciau veiksmas daugiau sukasi apie rusu-lietuviu mafija labiausiai patikusi dalis buvo su aktorium V. Sapranausku
kadangi si seriala pradeda rodyt lt televizija gal pasidalinkim nuomone apie lt aktoriu darba ir sy beatgimstancio lt kino pavyzdy (kas kad su rusais kartu didesne dalis filmo filmuota lietuvoje
)
Pirmoji dalis"Vasaros sniegas" Rusai veza narkotiku krovini is Vokietijos masinos benzino bake. Lietuvoje ta ju masiniuka pavagia. Veliau jis atsiranda tik be prekes. Kur dingo preke?
Na ziuresim sian O beja kur tu ji anksciau esi mates?
turejau parsisiuntes pernai ziema kaj tik buvo pasirodes
O kelintoj daly sapras ?
antroj ar trcioj tiksliai neatsimenu 4 dalis liktaj buvo kaj mentaj furas padarydavo taj atsimenu kad ne toj. galiu placiau apie ta dali kur sapras
zodziu vaidins sapras kaukazieti (armena liktaj) mafijoza toky plevesa biski nu i ji tipo uzsakis nuzudyt taj krimai saugos
aj vienu zodziu pamatysi pats po 2 blogiausiu atveju 5 seriju
Per koki kanala rodo ir kada, praziopsojau jau pirma serija
pimadieny tv3 21.30
xe…biski ziurejau…bet kazkaip nlb suzavejo
o man patiko buvau macius per rusus… bet su mielu noru dar karta paziuresiu
BUvau is neto atsitempes visas dalis. Ziureti verta.
vertas demesio dalykas geri aktoriai, neblogas siuzetas, nenutole nuo realybes (bent jau is pirmos serijos tokia nuomone susidariau)
Vakar pazejau antra serija i berods suklydau bus 12 seriju suskyrstyta i 3 temines dalis
sry senai maciau kaip rasiau
ti vot sapras pasirodo reiskai 2 daly
Do Brigady, kak rakom do Kitaja, t.y iki Brigados, kaip Salengai iki NBA
as paziurejau, tai man tragedija , dar ilgai lietuviai turi mokytis kaip iskepti gera tokio pobudzio seriala. aktoriai super, bet serialas jauciu bus s…
geras serialas man patinka
Geras serialas seniai Lietuviams reikejo toki sukurti!!!