Literaturos stilius
Koks jusu megstamiausias literaturo stilius? Man tai labiausiai patinka moksline fantastika, po to siauba ir filisofines knygos, tada mokslo populiarinimo knygos. Paciam gale butu meiles romanai ir biografines istorijos.
o man patinka idomiai parasytos knygos
SF-gerai.Musu "intelektualu" tarpe paplites snobiskas poziuris i si zanra,taciau,kaip prasciokas,mescionis ir chamas,as SF megstu.
Siaubo yra geru.Lovekraftas "veza".
Bet,visgi,populiar science man butu pirmoj vietoj.Nuo vaikystes dievinu.Kind of meditation.
Filosofai megsta pusti miglos.Yra maloniu isimciu,pvz,B.Russelo "Filosofijos Istorija"-puikus skaitalas.
Grozine literatura-megstu marginalu kuryba.Alkasu,narkomanu,po.ujistu.
Grozines literaturos meinstrimas-baisi nuobodybe.Sterilizuotas gyvenimas.
Jeigu ka domina konkreciau tai svolocevskis tiesiog dievina Barouza ir Bukovski…
Linkejimai
Dievinu SIAUBA (B) Ypac Kinga
Dar siuolaikine literatura myliu.
Detektyvai irgi visai neblogas uzkandis velyvam rudenio vekarui.
Miniatiuros ir vaizdeliai (butinai super ir netiketi arba labai grazus). Jeigu cai stilius… As nedaug ismanau
nz… gotikine literatura pagrinde, o siaip yra keletas kitu rasytoju, astkiri kuriniai
Visokie crazy rasinukai. Faulkner, Hesse, Kafka…
As renkuosi Hese,Dreizeri,daugeli prancuzu rasytoju,pradedant romanais,baigiant filosofija,bet siaip megstamiausias ir nuodugniausiai skaitomas dalykas pas mane,tai moksliniai darbeliai nagrinejantis istorija
kiek skaitau,vis labiaus suprantu,koks mazas is manes istorikas