Literaturinis kampelis

Literaturinis kampelis

Megstu skaityti ir matau,kad yra tokiu paciu,tad kodel gi nesusitikti ir nepasidalinti nuomonem apie ta ar ana?Kodel gime sita mintis?Geriau ir neklauskit…GirtasUzsigalvoau apie ta tautinem juostom ir ordinais isdabinta"Paskenduole"-cha-rase vyras,pasakytu xika,bet jofana,grazintu man tuos laikus kai rasiau brandos egzamina ir dabartini prota-as jiems paaiskinciau…
Dabar dar kodel noriu burtis i sita kampeli-jofana kiek turiu tos ar anos knygos supratimo atzvilgiu,kai draugu paklausiu-sako atsikabink ir taip tosna,o tu su savo makulatura lendi…
Dar iskart pasakysiu,kad Skarlet man yra atgrasi asmenybe ir dar pakeliui visa kita tikiuosi issiaiskintiDrovus

na ir kaip draugai nesakys kad atsikabintum.jei lendi i akis su 26-oju komunistu partijos suvaziavimo "medziagos" tomu…
Cha chaCha chaCha cha

Gera mintys, galetume visai pasidalinti nuomonem, kas, kur, apie ka ir po kiek Mirkt

na ir kepi temas kaip bulkutesCha cha

Apie ispudi palikusias knygas esuGėlė buvo tema sukurusi: http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/107460.121-=(930624235

Taip neidomu Boba, maloniau vis nauja tema sukurti, vis kitaip pasisuka kalba…Mirkt
Taigi, kuri geriausia knyga jums? man "Meistras ir Margarita"Bulgakovo/ Kiek skaitau vis kas nors naujo… Megstamiausias personazas… Begemotas Gerai

dabar ant mano darbo stalo Dostojevskio "Nusikaltimas ir bausmė",kurią tikiuosi per kitą savaitę įveikti…o tada bus ir nuomonėTaip

kliudziau.lermontovoCha cha

Man tai ji biski per ziauri buvo… Tas aprasymas, purvo, dregmes, dvoko…Veee Man per ziauri buvo…

Xamlo, jei manyciau, kad diskutuoti reikia anoje temoje, buciau sia uzdarius Nekaltas Tiesiog imeciau nuoroda, ten irgi yra nuomoniu, gal ka sudomins butent ten paminetos knygos, juk tie ispudziai nesensta taip greit Mirkt

Flirtas Sorry bobulyte, pas mane genetiskai susiformavo bet koks pasipriesinimas kontrolei. Todel ir moderastus Baisu oj sorry, moderatorius Mirkt ir ju pastabas priimu Neigiamai…

negąsdink…Mirkto tai praeis noras skaityti…nors negali praeiti,nes privalau perskaitytiTaip

as irgi perskaiciau, nes privalejau, bet dabar niekas neprivers perskaityti. Visi tie kirviai, sulype nuo kraujo kresuliu plaukai, vaiduokliai, aprukusios virtuves, my.zalais smirdanti laiptine…

Kartais tikrai sunku pasirinkti, kokia knyga paimti i rankas, todel labai dziaugiuosi sia tema, gal paskaicius atsiliepimus kils minciu ir noru perskaityti kokia knyga, arba priesingai nebekils tokiu minciu del konkrecios knygos.

Gal ir nuskambes kvailai,bet sia vasara mirtinai nuobodziavau sode ir uzlipau i palepe paieskoti ko nors skaitomo.Zinot ka radau?CIAPAJEV rusu kalba,autoriaus nipomniu,bet koki malonuma gavau beskaitant-zodziu truksta!Skirtingais laikais skirtingai ir suprantamos knygos.Ten autorius rase apie toki didinga patriotizma,kartais norejosi atsistoti ir paploti…beskaitant uzpuldavo juoko priepuoliai,net vaikai pradejo skersai ziureti,jei kam paklius ta knyga i rankas-patariu ir rekomenduoju!JuokiasiGerai