Litaku ****inimas!
Vat iskilo man toks klausimas esant dabartinei nesekmingai finansinei situacijai-ar esat kada nors ****ine litakus is masinu?As kolkas sioje sferoje sunkiai orientuojus bet mazadaug jau mane pamoke ka ir kaip daryt.Turiu tokius klausimus: -Uz kiek galima donkrata nusipirkt? -Kiek uzima vieno litako nuemimas darbuojantis dviese? -Ar litakus ****int su guma ir ja iskart bandyt nuimt kad lengviau butu nesti? -Jei neiseina pavogt is 1 karto visa komplekta,uz kiek mazdaug galima prastumt 2 litakus pvz galiniu ratu? -Kas nors patirties sioje sferoje turi?
Jo žinok,visi čia auto prisipirkę už ****intus lietus,mages ir pan. Duxas nx dar vienas
o tu furyznike ar ne is Mickunu busi?Matau megsti cia paissipisineti nemazai.Krc apie duxa geriau patylek kol as tave cia duxu visu akivaizdoj su montirovke nepadariau.Slepkis bl kirmele *****a.
Musu tautoj nera padugniu
As 00.00h paliksiu masina su litakais prie hiper rimi, o tu ateik ir pabandyk tiesiog kaip ten jie nusiimineja
As dar pirkeju apsimesiu
tada ir kainas suzinosi
manau pora geru melyniu paakyje, nosies sulauzyma ir sonkauliu sutraiskyma tai tikraj turetum gauti
na gal dar dantu netycia pora ismustu ir gal kojos sulauzyma ar rankos arba abieju iskart gautum
Bl nu nx kaip prajuokinai nu bl ka as tau galiu pasakyt VALY NX
JEI BL*T SUNKI PADETIS EIK DIRBT !!!
nu ir brudas tu Antix,imest tau gerai i kuprine kad tavo vaikai visam gyvenimui turetu kuprota teva uz tokias mintis
Ne cia tema sukurei cia niex bejeriu nesupranta
geriau nueik i linksmybiu foruma
nesipatinkit arba cia jis tokia baika skele arba yra visiskas ozys
Trustas čia taip vaizdžiai viską Bene ne pirma auka būtų?
As galvoju kad bangoj ziurkiu nera!!!
priedo dar: desines rankos po viena pirsteli sulauzyt, po to kaires, taip pat po viena pirsta issukinet, desine ranka ties dilbiu sulauzyt, toliau seka kaires rankos lauzymas dilbio srityje, manau pakaks , jei ne tai galima dar per alkuns pasukinet i kita puse ir kojas keliose vietose patrumpint
ir finale bl ant galvos apsikt tokius lopus
jei nori greit lietakus nupizdint,pirma paskambink mentam,o paskui varyk nuo tos masinos ****int,paziuresiu kiek tada tau laiko uzims
Teko toki vagiuką pagaut draugeliui,tai žinokit kolegos tam pacukui kuris vogė lietnikus 6 dantys brangiau kainavo nei visi 4"krūti"lietiakai parduotuvei.Aš tai dar nuvesčiau tokį 50km už Vilniaus ir išrengęs nuogai namo paleisciau,aišku prieš tai visus dantis išmušęs jam būčiau
Ar i f-1’o komanda mechaniku zadi darbintis
jei normalus butum tokiu nesamoniu cia nerasytum,kadagi esi asilas ,tai peezdielink toliau,tik tavo tema greit bus uzrakinta
mane uzveze jo profailas… paziurekit i gimimo metus ir i tema apie seimos ikurima