Liquido

Liquido

kaži ką jie tokio padarė kad būti jų fanu??? Dėl vieno gabalo užsirašyt į fanus? Hmm… Gal,jei būčiau vaikų darželyje…Kietas

man patinka Liquido, bet fane saves nevadinchiau…Nekaltas

MAn irgi jie patinka…Bet tik kad patinkaŠypsena

man patinka ju muzika, bet nesu ju fane.
visada maloniai atsipalaiduoju kai klausau "play some rock" Angelas

jo, play some rock ir dar narcotic[s] (nepamenu tixlouz pavadinymo…)
smagumynaj Cha cha

Pf… ner ka lygint play-some rock su…didziuoju…NARCOTIC Cha cha, jau labai senai klausau liquido, seniau nerealiai juos megau dabar persimeciau ant kito muzikos stiliaus…

dorian: i koky jej nepaslaptis? ;D… achiu kad apshvietej su pavadinumu Cha cha

As is ju tik narcotic ir tezinau…Nekaltas Taip

Zinau tik 2 ju dainas (play some rock ir narcotic) ir jos visai niekoTaip

Iš jų 1-ojo Cd tik "Narcotic" nereali (ko gero, jau 4 metus mano mylimiausia daina). Buvau jų koncerte po Kalėdų Vilniuje, tai staugiau per šitą gabalą iš širdies. Paskutinio jų albumo neklausiau ištisai, bet kiek jie sugrojo dainų - tai tikrai neblogos…TaipTaip

Ėjau į koncertą vien dėl "Narcotic"…
XDM>>> pažiūrėk į pavadinimą - gal galėtum pagerbti savo tėvynės pavadinimą, kaip kad Liquido gerbi…??? Galėtum išmokt ir be tokių klaidų rašyt…BaisuBaisuBaisuJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Nėra ir nebusLiežuvisVeeeVeeeVeee

Saunuolis, gal Bangoj bebudamas ir be klaidu rasyt ismoksi (rasau is kompo, kuriame nera liet. klaviaturos…NekaltasNekaltas)

Hahahaha!!!nu tai ka XDM matai kaip lietuvoj mazai Liquido fanu zinai kodel taip yra?Todel ,kad jie yra nepopuliarus o zinai kodel jie nepopuliarus?Todel ,kad jie mala sudaTaipTaipTaipVeeeNežinauVeeeNežinauIgnoruojuIgnoruojuPavargęsKandaPiktasKiaulė
Aj aj aj jus lietuviai tipo liquido patinka bet ne fanai tik zinot 2 dainas as nekenciu sios grupes labiau nei mokykols bet ir tai zinau daugiau dainuLiežuvisLiežuvisLiežuvis

O ash ju tik “Narcotic” ir tezhinaw… Nekaltas

Narcotic GeraiGeraiGerai, Play some rock, Doubledecker, Brown girl in the ring ir t.t., viena megstamiausiu mano grupiu Mirkt

Atsotogauju kiski? Cha chaI want to be clown///I want to be clown…fooollllsss around…and make you lough… Girtas Cha cha

Cha cha Big boy doubledecker making my heart go quicker, answer backing ir t.t. neprsisimenu tixliai Šypsena Šypsena Seip ju dainos rullz… Liquido palieka nesdildomus prisimenimus todel jei eiciau i ju koncerta dainas doubledceker play some rocks ir narcotic klykciau is sirdies… Tai bent malonumas uzejo prisiminus Šypsena

gerai kad i LT rugsejo pradzioj atvaziuoja Gerai. butinai reix nueit Taip.