LINUX

LINUX

yra tokios knygos WIN98 zaliems, Kompiuteris zaliems ir t.t.
O TAI ar yra tokia knyga LINUX ZALIEMS ???
jei tai tai gal matet kur pirkti?

Yra linux zaliems knyga. Su RedHat 6.0 linux cd. Man si knyga padejo su linuxu susipazint. Kai zaliam, tikrai gera buvo Šypsena
Tik joje siokiu tokiu netikslumu yra. joje aprasoma RedHat 5.x sistema, o cd duotas RedHat 6.0. Tad, kai kas truputeli nesutapo… Bet manau tai nera didele problema Šypsena
Ash ja pirkau (pries 2 metus Šypsena) ) smaltijos knygyne Šypsena

O kam tau ta knyga? Susiinstaliuok ir zaisk , eksperimentuok.
Va as siandien susiinstalinau mandrake8.0 ir jau , kaip matot ineta pasikuriau Šypsena

Na matai, su knyga greiciau, bet pagrindus gausi… Šypsena
Jei zmogus pagrindu neturi jokiu, tuomet siulyciau knyga pirkt.

A uzpiso jau mandrake. Gaila neturiu kitu instalu. Butu idomu paziuret i Suse ar redhat…

pritariu. knygos reikia. patariu pasizvalgyt knygynuos

pas mene mandrake 7.2 neta pasidariau SEDZIU juk Šypsena
noreciau paskaitineti suzinot daugiau

http://auctions.5ci.lt/item.asp?lang=1&mid=43&aid=1358

Jei jau perpratai Mandreika,tai instalink Debian, taip sparciau tobulesi, bet tik ji instalint bus sunkiau nei Kepure ar Mandreika.

Baik , neperpratau as jo.
Siaip atradus laisvo laiko buvo idomu pasiziuret kas per zveris ir tiek.

c]
Gislaved raše:

Jei jau perpratai Mandreika,tai instalink Debian, taip sparciau tobulesi, bet tik ji instalint bus sunkiau nei Kepure ar Mandreika.

[/quote]

aciu
visiems Alus Alus Alus

yra yra tokia, pats pries 2 metus berods pirkau Mirkt

Mielieji žmonės, nenorėčiau aš pasirodyti kokiu nors Linux’o antipropaguotoju, bet geriau jus naudokitės bei instaliuokite FreeBSD . Daug paprastesnis bei tikslesnis dalykas. Visi, kurie “sėdėjo” ant Linux’o ir vėliau perėjo ant BSD, dabar labai giria šiuos OS’us. Pas mane irgi greta Win2k yra padėta FreeBSD. magus daigtas kai norisi pasižaisti. Beje, nereikės pirkti jokios knygos mat yra toks dalykas kaip FreeBSD handbook, kurį galima rasti online. Tai būti tiek…

gal kas parduoda tokia knyga LINUX zaliems (kad tiktu ir ant mandrake) skambinkit arba rasykit sms +37067172261

toje knygoje nieko gero, jei nori sužinoti apie linux, tiesiog naudok jį, ir jei kas neaišku paskaitinėk http://www.tldp.org ten yra beveik viskas apie linux (kas tinka linux, tinka ir mandrake).

P.S. Man asmeniškai *BSD irgi arčiau širdies :slight_smile:

jo debian rulz Šypsena tik va hardwaro palaikymas kartais tikrai uzpisa ypac nvidios politika su savo binarikais o ne GPL Liūdna

pls nefleiminkim, tinklui ir pan freebsd tikrai yra gerai … bet multimedia … + tikrai daugiau softo yra pritaikyta linux. Kaip serverine platforma taip, tai yra super . no flame plz

Prašau pateikti pavyzdžius įrenginių, kurie gerai veikia po linuxu, ir prastai ar neveikia po freebsd (tiek linuxas tiek freebsd apskritai "čiulpia" multimedijos srityje IMHO).

Vėlgi, prašau pateikti pavyzdžius linuxinių programų, kurios neveikia po freebsd.

Bravo 1926! Alus Apgynei mano nuomonę. Thnx… Aš nekaltas