Linux isnaikinimas ..

Linux isnaikinimas …

Nusprendziau atsikratyti linuxo, del ivairiu moraliniu ir hardwariniu priezasciu. Seip pats atsikratypo procesas man aiskus: su PM istrinti linux patisana, ji suformatinti i koki Fat32 ir prijunti prie win partisano … Cia viskas aisq Juokiasi
Man tik idomu ar neisprotes Lilo !? Seip jo trinti visai nenoriu, o tuo labiau nenoriu listi prie mbr … Liežuvis

taip padares daugiau nebeuzkrausi jokios OS. fdisk /mbr arba fixmbr naudodamasis Repair Console po WinXP

Man GRUB isiede giliai - kraunanti tik per GRUB galiu pasirinkti operacine. Ir neina jokiais fixmbr pasalinti.
Bet nematau nieko blogo - uzsigeides galiu SuSe pasileisti (neismeciau as linuxo, sedi mazulisŠypsena, fain ). Koks skirtumas, kas ikraus operacine - GRUB ar juoda windows langas.

taip nebuna. Nebent kazkur uzdetas draudimas i BIOS rasyti Šypsena

Nezinau, nelabai as tuos dalykus ismanau. Problema gaunasi ta, kad jei noriu windows perinstaliuoti, tai instaliuojant (nukopijavus fauilus, berods, i harda) juos gaunamas pranesimas, kad incorrect partition table ar pan. (nepamenu jau, seniai dariau). Tada tenka linux instaliuoti, o tik po to leidzia windows. ir fix praeina, bet nieko neistaiso.
O del BIOs tai cia gera minti davei.
Bet tai tiek ir problemu Šypsena. nedidele beda.

Atrodo, kad BIOS buna uzdetas draudimas del rasymo i mbr, kad virusas nepakeistu to sektoriaus. jei neklystu Virus warning ar pan vadinasi.

bet jau gerą dešimtmetį award’uose jis būna išjungtas by default

O kompe, rinktame Kibirų pasaulyje proco L2 cache buvo išjungtas by default Pavargęs . Ko tik nepasitaiko…

Šypsena