Linksmybez tesesi

Linksmybez tesesi Šypsena

Arabo žmona išvažiavo uždarbiams į Izraelį. Po kiek laiko grįžo jau nėščia. Vyras ėmė piktintis:

• Bjaurybe, ką padarei? Gėda!
  • Kokia dar gėda? Juk atsivežiau žyduką - įkaitu bus!

Žmona - vyrui:

• Prisimeni, brangusis, kažkada sakydavai, jog aš tau - visas pasaulis!
  • Tais laikais nemokėjau geografijos…

• Pamėginkime nustatyti jūsų neurozės priežastį, - sako psichiatras pacientui. - Ką dirbate?
  • Rūšiuoju apelsinus. Kiaurą dieną loveliu žemyn rieda apelsinai, o aš stoviu apačioje ir juos rūšiuoju. Į vieną krepšį - didelius, į kitą - vidutinius, į trečią - mažiukus.
  • O ko čia nervuotis? Juk toks puikus, ramus darbas!
  • Ramus? Supraskite pagaliau, kad kiaurą dieną aš privalau vos ne kas sekundę priiminėti sprendimus, sprendimus, sprendimus…

Turtingas verslininkas pareiškia žmonai:

• Žinai, brangioji… Aš pagalvojau, kad paskutiniu metu verslas einasi ne per geriausiai. Mes galėtume sutaupyti nemažai pinigų, jei tu išmoktum virti valgyti. Tokiu atveju galėtume atleisti virėją…
  • Taip brangusis. O jei tu išmoktum sekso, mes galėtume atleisti dar ir vairuotoją…

Viengungis - tai toks vyras, kuris į darbą kasdien ateina vis iš kitos pusės

Kalba, jog pinigai laimės neatneša, bet kiek jie atneša džiaugsmo!Cha chaCha chaCha cha

P.S anekdotus pats tikrai nekuriauMirktCha cha

Mirkt

[quote]Viengungis - tai toks vyras, kuris į darbą kasdien ateina vis iš kitos pusės
[/quote]

Apakęsnelabai suprantu…Nekaltas

[/quote]

Na geriau pagalvok, manau atsakyma tikrai rasiŠypsena

bet jie cia jau tikrai buvo

Na jeigu buvo tegu moderatoriai istrina tema, beje koks tu VIP narysCha cha jeigu nepranesi moderatoriamCha cha

Henkaan baik lazdavotisCha chao siuos anekdotus ir as girdejus,tik neprisimenu ar bangojNekaltas

na ir kas, kad girdeti - tikrai neblogi. Cha cha

vienas kitas Gerai o kiti tai ****as !

[/quote]

nu, vstilia, kaskart is kitu namu ateina, kasnakt kitur nakvoja, pas kita moteri…

as tai ju negirdejus, tai manGeraiTaip