Linksmybėz
Policininkas isprievartavo mergina.
I kalejima sedo abu ir policininkas uz isprievartavima ir mergina uz pasipriesinima policijos pareigunui.
Kam israstas baltas sokoladas?
ats.: kad ir negrai galetu issitept.
sliauzia dvi gyvates ir viena sako:
-klausyk kartais nezinai ar as nuodinga?
-nezinau o kas?
-supranti katik isikandau i liezuvi!
Gyvenimas Zemeje - brangus malonumas, bet uztat i komplekta itrauktas nemokamas kruizas aplink Saule
Vasara, karstis. Autike stovi moteris su eskustomis pazastimis ir laikosi uz virsutinio tureklo, o salia stovi zemas gruzinas. Kiekviena karta, kai
autikas sustoja, jis pagal inercijos desnius susiubuoja ir veidu pataiko tiesiai jai i pazasti. Po poros sustojimu jis neislaike ir pasake:
- E, mergina, tu arba koja nuleisk, arba kelnaites uzsidek!
i anekdotu baze mars
susitinka 3 didziausi pohuistai ir kalbasi:
(Pirmasis)akar prikolas buvo zodziu pareinu namo ziuriu mano zmona su vyru nuogi lovoj guli o man px
(Antrasis): Cia tai nieko o as vakar pareinu namo ziuriu namai dega visas namas paskendes ugnyje bet man kaiptais px
(Treciasis) o man tai vapse prikolas buvo einu as per miskeli tik staiga kazkas isgalo piktai saukia PETRAI…PETRAI!!! as neatsisuku nueinu toliau mane pasivijo 3 kvadratiniai ir sumuse iki samones netekimo…o man px as ne Petras
nenoriu i savartyną
blin juk tau sake i anegdotuss eit
labai geri, o ypac apie gruzina
panelyte miss666, labai prasau nevarineti anekdotistu i ta baze. as ten negaliu ilysti, o anekdotus megstu.
Uzdare pupuliukas tema,bet i savartyna vistiek nerasysiu
Savo komentarus apie sios temos uzdaryma prasau rasyti Pasiulymai Bangai temoje "Pati didziausia nesamone!".
Reikalauju atrakinti tema!
o kaip man suzinoti per wapa, kad tai uzrakinta tema?