linksmos zinutes

linksmos zinutes

ryte nevalgiau - galvojau apie tave. diena nevalgiau - galvojau apie tave. vakare nevalgiau - galvojau apie tave.nakti nemiegojau, nes norejau valgyti…

dusia skesta alkoholi, mano kunas taves nori. mano noras begalinis. stoviu as su apatiniais. nebandyk mano kantrybes, skambink greitai nekankines.

moteris - lyg sprotu skardine. vienas atidaro - visi valgo.

vairuojanti moteris kaip zvaigzde. tu ja matai. o jinai taves ne.

p.a.p.i.s.k. pensininkei i kiaura danti

stovi sliekas vidury. "ko jus ziurite visi? as toks mazas ir sulyses, nes visus metus n.e.p.i.s.e.s.

imk rozyte, imk ramune ir vaziuok i panemune. gerk jogurta "pievu smilga", uzauginsi p.i.m.p.i. ilga
Cha chaŠypsenaCha cha

kas zino dar daugiau - parasykit. Šypsena

zinau daugiau tik kad visos girdetos o ir is situ tik viena gera Liežuvis

ir kuri gi ta gera?

Apakęs Gerem alu, gerem vodka, uzsikasdavom siliotka, p.i.s.o.m. bobas ratuku, vopsem tevas busi tu! Liežuvis

Šypsena Jei tu busi daktaras, o as paciente tu parodysi man sprica, o as maza maza pica… Labas

Policija pranešė, kad rastas lavonas be smegenų ir su mažu pimpalu. Aš del tavęs jaudinuosi jei tu gyvas paskambink.Cha chaCha chaCha cha

Geras

Cha chaCha chaCha cha

Kodel spermos banke sperma tiek daug kainuoja?Todel, kad tai ranku darbas…

Jūsų mobilaus ryšio telefone apsigyveno porelė tarakonų. Prašome nespaudinėti mygtukų, nes trukdote jiems daugintis.Mirkt

Kai aplankai netikėtai su šypsena ir šiluma,kai esi kartu visą naktį-aš nenoriu ryte keltis iš lovos!Kaip tavęs ilgiuosi,spalvotas sapne!

1. Briedis bego per miskus, nusilauze sau ragus, ka beragis jis darys net briedienes nepapis, teks ja siusti pas kitus, kad statytu jam ragus.
  2. Eglute skarota, eglute zalia kam vakar jus ****os prigirdet mane, man sendien *pimp…*ova, man plysta galva, pimp… nebestovi net bobos delne.
  3. Sol ja lesam videl ciuda zajec traxajet virbliuda, ja jemu ty sto naxal on mne xujam pamaxal.
  4. Sukasi ratu mano zapo vairas, as lekiu plentu, mano akys zvairos. Pabundu ryte guzas kaktoje, zapo nebera mocia bus pikta.
  5. Chalodnuju vodku ja abazaju, tiopluju vodku ja toze liubliu, no jesli ta vodka uciobe mesajet, da nu ejo velniop. . . UCIOBU MAJU ! ! !
  6. Stovi namas, tvirtos sienos o uz namo ****os vienos. Mire šliundra reikia grabo, gale grabo pimp… kabo, salia grabo trim eilem iškrypėlisatai su gelem.
  7. TELE2 ispeja, kad jusu telefonas penkias minutes vibruos ! Patariame ji isikisti i … ir megautis sia nemokama paslauga !!!
  8. Isgerkim uz tai kad pas vyrus visada stovetu… butelis ant stalo ir kad moteris visada duotu… isgerti iki galo.
  9. Sedejai tu keptuvej, sedejai tarp tauku, o blynas tau pasake, kad dingtum is akiu.
  10. Mes uz meile, mes uz taika, mes uz alu visalaika. Mes uz seksa, mes uz veja mes ant mokslu biby deja.
  11. Sveika starka malones pilnoji, Coca-cola su tavimi. Tu pagirta is gerimu ir pagirtas nuo taves pachmelas. O ir tu alau, skandink mus nusidejalius… AMEN
  12. If you want to be a HIPI put a flower on you pipi !!!
  13. Sudeginai tu mano grycia, isprievartavai telycia, nulauzei obeli prie kelio, padarei gaidy is senelio.
  14. As letai lupomis palieciau tamsia bei dregna skylute. Isidrasines as ja apziojau… tada is ten pajudejo gelsvas skystis… aciu dievui tai ALUS…Šypsena
  15. Zinai kas yra tikroji nekaltybe ? - tai kai vienuole dirba prezervatyvu fabrike ir mano, kad tai yra miegmaisiai tarakonams.
  16. Ka galvoja porele varliu ir pora isimylejeliu, sedinciu ant upes kranto ? - "neduok dieve atskris gandras …"
  17. Tu ***uka viena syk imk pries saule palaikyk, tavo pimp… taip istys, visos mergos ji laizys. Jei isgersi dar sampano, sperma tryks kaip is fontano.
  18. As ji suspaudziu savo rankose… jis sutvirteja, pradedu slankioti aukstyn - zemyn… matau, kad jam gera… jis issilieja baltu skysciu… kaip gera melzti karve !
  19. Rauginti kopustai, praruges alus, nuluzes senelis, sauletas dangus, girtuokle mociute, apsvaiges sunus, papjautas suniukas, ir sodzius ramus.
  20. ( Gvidas ) kolukietis, rankose greblys, klynas atsiseges matosi pimp…
  21. Ejo ( Tadas ) panemune tryne biby i ramune, pasitaike kadagys ir istino jam pimp….
  22. skylė - tai yra mazas teatras, kuriame karta gyvenime vyksta premjera, kas menesi kraujuoja drama, kuris talpina tik viena ziurova ir ta tik stovinti.
  23. Myzk galingai iki galo tu paemes birkos gala, myzk suspaudes ji stipriai, kad istrykstu net kraujai. Jaigu mysi kaip sakiau, neskaudes tau jo daugiau…
  24. Spi moja radost usni, v morge pagasli ogni. Trupy na polkax lezat, muxi nad nimi zuzat. Spi moja radost uzni, zavtra tam budes i ty.
  25. Tinkis Vinkis sumanus reketuoja jis vaikus, Dipsis zydras kaip dangus, Lialia laizo jam pautus, Pou gamina samagona taip visiems uzdirba duona.
  26. Susitiko zirnis pupa ir aukstyn sijona lupa… pupa rekia, pupa stena, zirnis pupa jau lukstena. Zirnis kietas ir galingas, siandien nori but laimingas…
  27. Pakvips tau ***** krizantemom, galvoj vel pisis kralikai gyvenimas nusvirs kaip pimp… nes tu kaip šliundra gyvenai.
  28. If you want to bliamba the sky teach your penis fly.
  29. Ir atėjo mergos trys, trenke papais i duris, trenke zaibas ir perkunas ! Man patinka tavo kunas : nuogos leskos ir krutine, ir barzdele apatine…
  30. Love is the name, sex is the game, forget the name and play the game.
  31. Sik be skausmo, sik be triuksmo, be skandalo iki galo. Sik be klyzmos, be ricinos, be pagalbos medicinos, nes sikimas idealas ir kitaip tau butu galas !
  32. Nuo sakutes ant sakutes, sokinejo dvi sirdutes, o kai meile jas pagavo eme ir pasibuciavo !
  33. Dievas sake ant zmogaus ****ink velniop is dangaus, nes tu iškrypėlis esi, mano angelus pisi.
  34. Yra trys girtumo stadijos: 1- issitrauki, pamyzi pamirsti nukratyt. 2- istrauki nupurtai pamirshti nusimyst. 3- pamyzi nupurtai pamirshti issitraukt. Šypsena
  35. Dusia skesta alkoholi, mano kunas taves nori, mano noras bagalinis stoviu as su apatiniais. Nebandyk mano kantrybes skambink greitai nekankines.
  36. Zajec, volk i xomiak sobirajuca iexat v Kitaj. Zajec : ja budu Zuj ! Volk : ja budu Vuj ! Xomiak : a ja nipajedu !
  37. Kabinau as merguzele miela grazia lelijele, megau pisti ja labai, o ji ciulpe neblogai, jai nuleidau i burnyte ir paspringo mazulyte.
  38. Ka reikia daryti kad nepastotu moteris, nenuskestu zmogus, neprikeptu douna ? ATSAKYMAS : Laiku ishtraukti !
  39. Kas ten daros prie Neries, mergos ima ant danties. Uz kalnelio kyla rukas, ant saku gandonai supas. Zarija jau gesta lauze, palapinej celka lauzia…
  40. Skauda Tinkiui Vinkiui rura Dipsis gal per smarkiai dure, Lialia tuoj prades dainuoti, Pou prades ja masturbuoti. Teletabiai nori sekso, o visi vaikai tik vepso.
  41. Matau tave toli, matau ir is arti, stebiu tave nuoga kai tu guli, sapnuoju, kas nakti aistringai glaudziu, o pagalve miela, as tave myliu !
  42. Vaikysteje mane aplanke angelas. Jis sake ispildys mano nora ir liepe pasirinkti : arba labai dideli pimpala, arba labai gera atminti. Neatsimenu ka pasirinkau…
  43. Parduodu telefona BIBOSH - atsmaukiamas dangtelis, raudonas ekranas, baterija apzelusi, kartais vibruoja, 200gr. pasikrauna pats, hands free, galima plaut,1000$.
  44. Zemiau bambos, auksiau keliu yra fabrikas vaikeliu, o to fabriko vedejas ilgas storas ir apzeles.
  45. Kefyras, kefyras toks baltas ir tyras kaip sniegas, kaip triusis, kaip saltas plombyras ir laipsniu jis turi savy. Isgerk ir pajausi jo jega sirdy !
  46. TAMPAX tiotenka kupila kuda nado pamestila, cianet nitocku staruska trah babah a tam chlapuska.
  47. Baltas namas, baltos sienos ten gyvena mergos vienos, kai ateina sventos dienos - nuo pisimo dreba sienos !
  48. Obuoliuka kremtu ir galvoju kur tu ! Jeigu butum kartu - gautum puse ir tu.
  49. Jaunymelis daug nelaukia, kai gamta myletis saukia, kad nebutu ojojoj - pirkis sargi " Billy boy " .
  50. Tinkis Vinkis komunistas, Po pakales pochuistas, Dipsis mafijos galvute, Lialia Dipsio prostitute.
  51. Rukymas - tai nuodai, nuodai - tai mirtis, mirtis - tai miegas, miegas - tai sveikata. Taigi rukykime.
  52. Mire pimp… reikia grabo, salia grabo skylė kabo, apie graba dviem eilem mandavoskos su gelem. Zenkit ****os zenkit visos jau numyre kuris užknisas !
  53. Eglute gauruota, eglute marga, ezys neblaivus daro lape po ja, jos leva kamiena kapoja gaidziai, ten sausio pirmos ryta eis vemt mokiniai !
  54. Cry on monday, smile on sunday, because you are crazy on monday and sexy on sunday !
  55. Saule sviecia, zydi geles, as pisuosi kaip paseles !Savo birka kaisalioju, o poto apjogurtuoju, merga verkia, neskanu, o man pochui, man smagu !
  56. Skesta muse alkoholi mano kunas taves nori, mano noras begalinis guliu as po apatiniais, nebandyk mano kantrybes skambink greitai nekankines.
  57. Tavo figura ideali, tavo oda svelni ir varo mane isproto, tu nuostabiausia; nuo mano prisilietimo tu iskart uzsivedi, tu mano mylimiausia… BMW-525
  58. As trokstu taves ! Noriu tai daryt dar ir dar ! Isivaizduok - pirma as uzdegu tave ir mes susiliejame pagaliau as pajauciu tave kaifuoju. As niekad nemesiu rukyt.
  59. Siulome seksa telefonu. Pirmiausia mums neitiketinai sunku prisiskambinti. Na o jei pvavyks - suzinoje minutes kaina jus tikrai patirsite orgazma.
  60. Gerem alu gerem vodka uzsikasdavom siliodka, užknisam boba ratuku vopscim tevas busi tu !
  61. As svelniai apzioju raudona galiuka, jis toks slidus, toks malonus, as ji laizau, svelniai kandzioju ir megaujuosi, o jis istirpo… Pasirodo tai CIUPA CIUPS.
  62. Kai as numirsiu ir mano kaulai supus tai is mano *pimp…*o tau svilpyne bus.
  63. Garbe dievui cigarui, jo dukrai cigaretei kuri prasidejo is tabako seklos, kentejo degdama ir palaidota mano plauciuose !
  64. Zibureliai mirga mirga, senis saltis glosto birka, susikvies visas mergas, susodins jas i roges, leks per plotus ir barus, - dovanu paliks vaikus.
  65. Mes isgersima po bokala ir apvemsim kuciu stala.
  66. Gera moteris - mokytoja, nes visada sako pakartokim. Istvirkusi moteris - kirpeja, nes visada sako sekantis. Bloga moteris - telefoniste, nes visada sako uzimta…
  67. Ja znaju tocno na piriot sivodnia kto nibuc umriot. Ja znaju gdze, ja znaju kak. Ja nigadalka, ja manjak !
  68. Mire naujasis rusas, palaidojo ji ir pastate mobiliako formos paminkla ir ant ekrano uzrase " abonentas ne rysio zonoje" .
  69. The word HELLO means : H= how are you? E= everything alright ? L= like to hear from you ! L= love to see you soon ! O= obviously i miss you… so hello !
  70. Kur esi sianakt, as beviltiskai taves pasiilgau, as noriu jausti tave ant savo nuogo kuno, as turiu eiti miegoti su tavim, kur tu… kvaila pizama… !
    70.Myliu tave, myliu pavesi, myliu ta vieta kur tu padvesi.
  71. Kai pavasaris ateis ir pimp… tau atsistos tu pajimki ji i ranka ir smaukyk kol atsibos.
  72. Jis toks slidus, kai ji sudrekini, jis rausvas kaip ir mano kunas, jis toks svelnus tarp mano ranku. Tai jis… naujasis muilas Fa kartu su manim duse.
  73. Meiles receptas: 200gr. svieziu jausmu ir 100gr. aistros, prideti kuo daugiau buciniu ir sumaisyt su apkabinimais. Vartoti dviese siltoje lovoje.
  74. Vel sekmadienis atejo bonkos ir stiklines suskambejo. Vaikshciojo visi ikale palei birstono stotele. Man patiko vienas bicas pochui kad jis buvo plikas.
  75. Sex is a sensation caused by temptation when a man puts his location in a womens destination do u get my explanation or do u need a demonstration ?!
  76. užknisa karta senis bobu, net lingavo visu trobu ! O anukas po is po stalo - visu sex’u nufilmavo !
  77. Dvi blondines. Viena sako: kokia tavo megstamiausia poza ? -"rodeo", atsake. O kas tas yra ? -tai kai atsisedi ant virsaus, pasakai, kad sergi aids ir bandai issilaikyti.
  78. Moteris turi viena pora lupu, kad prisneketu vyrams visokiu nesamoniu bei izeidymu ir kita pora, kad uz visa tai ju atsiprasytu !
  79. Garbe dievui litrui, jo sunui puslitriuj, kuris prasidejo is ruginiu miltu kentejo kubile ir palaidotas tavo pilve…
  80. As pamazu atsisedu ant taves ir man taip gera. As bandau tave uzvesti, o tu toks karstas. Mano rankos slysta tavo ikaitusiu kunu… o taip tai tu mano java 350
  81. Tarzanas pamate moteri ir suprato, kad pimp… skirtas ne tik zemei arti…
  82. Ateina J. Bondas i restorana ir pamato grazia mergina. Prieina prie jos ir sako "Bond… James Bond". Mergina atsako "off… bliamba off".
  83. Gersi - kenksi sveikatai, negersi - skurdinsi valstybe !
  84. Lietuva tevyne musu tu bezdaliu zeme, vardan tos Lietuvos mes bezdesim kol nudvesim.
  85. Na gare stajal nikto sorak metrav u nivo kto tebe jibal ?
  86. Birdy birdy in the sky droped a poopy in my eye, I don’t worry I don’t cry, I am just happy cows can’t fly.
  87. Lik sveika, sudie chaliava TELE2 salie… ir musu sirdys taip skaudes, kai bapkes saskaita sues… sudie salie, sudie brangi ,tu liksi amziams musu atminty.
  88. Dun dun dun ileisk vidun.As esu labai saldus,i stebukla panasus. Ateinu kai jau tamsu,vadinuosi as sapnu.
  89. Uz horizonto saule nusileido, aplinkui pasidare vel tamsu.Suzibo tukstanciai zvaigzdziu kurios TAU linki nuostabiu sapnu.
  90. As noriu taves, noriu isitempti tave i lova ir taip kankinti kol tu drebesi,tavo kunas degs karsciu, tu alsuosi,man bus gera!su meile.tavo gripas.
  91. Uzmerk aistros itroskusias akis,nes jau ramybes metas…klausyk ka zvaigzdes pasakys, nes jau akutes merkias.
  92. Nukrito zvaigzde ant blakstienu,akims pasidare sunku,linkiu as tau nakti kiekviena oaciu nuostabiuasiu sapnu.Labanakt.
  93. Kai nieks nematys,kai nieks negirdes,kai angelas meiles eina saugot sirdies,kai zvaigzdes nebuties akyse,svelnus zodis "labanakt" uzmigdys tave…
  94. Kai bus tamsu ir zvaigzdessvies kai kris i zeme ir spindes miegosi tu miegosiu as,o tavo norus vejas nes…
  95. Parashyciau atminima bet sikimas baisiai ima parashyciau gal ir du,bet nesikus negaliu Šypsena)
  96. Jei tu butum angeliukas ir skraidytum danguje,tai as buciau tas velniukas kuris gunditu tave.

Matot kiek surinkau kai buvo nemokamos tele2 sms Cha cha Cha cha Cha cha metus rikau Liežuvis

kas cia vyksta kas cia kalbas gal sifonastelefonas?
Šypsena))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Aš nekaltashhhhhhGraži

geriausi anekdotai tai pacio pirmo zmogaus

GerasCha cha Labai praversTaip

labas froidai

jeega Taip Gerai

Taip

Šypsena

Gerai