linksmi sms
Jau tu sms temu buvo…
tai sakot sms*ai geri sakot
Linksmos SMS žinutės
- Sveiki jus laimejote loterijoje cigoniuka, jei neatsiimsite iki ryto, atsiusime visa tabora.
- Kefyras, kefyras, toks baltas ir tyras, kaip sniegas, kaip triusis, kaip baltas plombyras, Ir laipsniu jis turi paslepes savy, isgerk ir pajusi jo jega sirdy…
- Jei isleisime i miska vaikina - jis pririnks 3Kg uogu, jei isleisime mergina - ji pririnks 5Kg uogu, bet tai dar nereiskia, kad jei isleistume i miska vaikina ir mergina, kad jie abu pririnks 8Kg uogu…
- Pasigavus kate stora spyriau ja aukstyn i ora, as kates labai myliu - lai pabuna drugeliu
- Kodel visos pasakos baigiasi vestuvemis? Todel, kad po vestuviu baigiasi visos pasakos!
- Jei peiliu tau smeigs i sirdi, melsk pagalbos is dangaus. Gal policija ir girdi, bet is kur benzino gaus?
- Bijok ne peilio, bijok sakutes…vienas duris keturios skylutes
- Medziu sakos kaip pabuklai, sprogsta pumpuru stebuklai, medumi pakvipo pievos, pienu nusidaze ievos, kiek aplinkui nuostabaus- einam atsigert alaus!!!
- Lauke sninga - ziauriai salta, o as - su rogem per asfalta! Zmones prie smilkiniu sau pirstus deda - kiba nusisaut jie zada???
- "Prisiminkite, kad nedidelis buteliukas baltos ne tik papuosh stala, bet ir pasleps jusu kulinarines klaidas."
- Kas is to, kad pasta ir kramtomoji guma saugo jusu dantis nuo ryto iki vakaro, juos gali ismusti nakti!
- Pranesame, kad jus virsijote nemokamu trumpuju SMS zinuciu kieki. Jei norite atstatyti sia paslauga, meskite tel. i siena ir sakykite "OI…
- Jeigu norite suzinoti nuo ko mire zmogus, paziurekite ant vainiku uzrasu: nuo zmonos, nuo brolio, nuo giminiu…
- Masa miskely rinko melynes ir netiketai ant minos uzmyne, net ir sapne as matau nuolatos jos zydras akis ant puseles sakos - atsiuntė Rūta
- Ka galvoja porele varliu ir porele isimylejeliu?Neduok dieve atskris gandras - atsiuntė DJ-T
- Garbe Dievui litrui,jo sunui puslitriui,kuris prasidejo is ruginiu miltu,kentejo kubile ir palaidotas mano pilve.Amen - atsiuntė Lina
- Siulome zaidima’puzle’.Savo tel.trenkite i zeme,bandykite surinkti detales.Nepavyko-pirkite nauja tel.ir kartokite isnaujo
)))))))- atsiuntė Andrius
- Susitiko zirnis pupa ir sijona zemyn lupa. Pupa rekia, pupa stena - zirnis pupa jau lukstena. Zirnis kietas, jo galingas - siandien nori but laimingas… - atsiuntė ilona
- Melynas paukstelis nutupe ant laido, elektra kai trenke, net galva apsvaigo!!!- atsiuntė ilona
- Sveika Starka malones pilnoji,Coca cola su tavim.Tu pagirta tarp gerimu,o ir tu,Alau,gaivink mane… Amen. - atsiuntė anonimė
- Dievas yra pasakes;gerkit tik viena diena savaiteja.Bet nepasake kuria, tad gerkime kiekviena diena,kad nepraleistume tos nieninteles dienos.I sveikata! - atsiuntė Asta
- Einu fer farka fauksciukai firta, tik fyst fer kufra su fagaliu. Atsibundu nei finigines, nei finigu, nei friekiniu dantu. Facanu darbas, kaif nefasiseke.- atsiuntė Paulius
- jei tu kalbi su dievu- tai malda, jei dievas kalba su tavimi- tai jau shizofrenija
- atsiuntė Agata
- JEI NORESI TIKROS MEILES PASKAMBINK MAN IR AS PATARSIU: 1)issitrink galva, 2)isgerk 2l. vandens, 3)pagalvok ar niekam tu nerupi!- atsiuntė SAULUTE
- Dar 50g ir as jau nekilnojamas turtas! - atsiuntė Edita
- Sukasi ratu mano zapo vairas as riedu plentu mano akys zvairos pabundu ryte guzas kaktoje zapo nebera mocia bus pikta.- atsiuntė vaida
- Vilnius-Kaunas-nieks negaunas,as lekiu, nukrito balnas.Kaip noreciau lekt greiciau,pamatyt tave skubiau! - atsiuntė Alina
- Makstis-tai mazas teatras,kuriame viena karta vyksta premjera,karta per menesi kruvina drama.talpina tik viena ziurova ir ta tik stovinti! - atsiuntė Alina
- Del techniniu nesklandumu sviesa tunelio gale laikinai isjunkta. - atsiuntė Inga
- "Sumaisyk mane su cukrum…" iseis saldainiukas, kuri pries miega galesi lyztelt. Tau bus saldu… O man svelnu! MMM… Jauciu! - atsiuntė NENUORAMA
- Zuikis gere limonada atsigules ant grindu, pasigeres uzdainavo: karve, karve I love you! … - atsiuntė zurze
- Ir vyrai ir moteris galvodami vieni apie kitus labai klysta.Vyrai galvoja,kad visos moteris skirtingos,o moteris-visi vyrai vienodi! - atsiuntė Liove
- Ieskau merginos su geru interfeisu bei nedideliais sisteminiais reikalavimais.Privalumai:lengvai konfiguruojama motina,patogus lizdas peliukui - atsiuntė DEVILazas
- nusivyliau kai mane paliko vaikinas!.. gal suselpkite man nauja arba paskolinkite… lauksiu graziu pamestinuku nuotraukeliu - atsiuntė laurute
- Mylejai berniuka pro langa lipai - pamate mamyte i spranda gavai… - atsiuntė Rasa
- Siela skesta alkoholi,mano kunas taves nori,mano noras begalinis,sedziu as su apatiniais,nebandyk mano kantrybes atrasyk greit nekankines! . - atsiuntė ruta
- Gyvenima nugyvenk taip, kad po taves liktu kalnai tusciu buteliu, milijonai apgautu moteru ir kiekvienas gatveje sutiktas vaikas sakytu LABAS TETI - atsiuntė Kalixta
- Kas cia dedasi? Niekaip negaliu tau prisiskambinti!operatore pranesa kad siuo metu abonentas mylisi, kai baigsi pamajacink
)) - atsiuntė Rutele
- Tavo gyvenimas-tai vejas palaidas,supintas isvargo,pijoko kanciu.Tad pakelkim taurele uz sitokia dalia ir eikim ieskoti BALTUJU ARKLIU… - atsiuntė Rasa
- Jei tyliai tyliai nakti Tau suciulbes gandrai,jei uz lango sviesis Tau balti arkliai,Tu nesijaudink viskas tau gerai,nu gal truputi padarei
- atsiuntė Rasa
- Batukai lakuoti, Suknele trumpa. Berniukai nemyli, Nes dar per maza.- atsiuntė Michael
- Sakoma,kad zmogus pirmiausia turi ismokti teorijos,o veliau imtis praktikos.Meileje viskas atvirksciai:teoretikais tampama tada,kai praktika jau baigesi… - atsiuntė egluze
- I mersiuka atsisedes,Tu varai kaip dzuku briedis,penkta pavara ijunges tu vairuoji atsijunges,nieks taves nepabaidys-tu gi briedis,ne gaidys!
- atsiuntė Cindy
- Nieko nesakiau kai prisivedei mergu,bet kai tu prisikai i kampa,prismaigstei ten degtuku,juos uzdegeiir pasakei,kad sis ezikas gyvens su mumis-AS NEISTVERIau - atsiuntė U-lala
- atspek, kas mate tave su plafkem? niekas, nes tu niekada ju nenesioji. o kas taves nemate? aisku as, tik vat virtualus tu grazus, o kaip ten istikruju, tik tu vienas
zinai… - atsiuntė baile - rauginti kopustai,praruges alus,nuluzes senelis,sauletas dangus,girtuokle mociute,apsvaiges sunus,papjautas sunuikas ir sodzius ramus… - atsiuntė bla bla bal
alia gi visai pusetina sluota gavosi
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/128710.481-=(322410255
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/55941.481-=(133758090
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/106878.481-=(607393217
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/63054.481-=(1451978083
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/50558.481-=(1375702078
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/89587.481-=(1021999832
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/128531.481-=(112133821
Kad jau labai skaityti…Tuoj bus spyna
neblogi sms
bliamba,reik surinkt visas temas su sms’ais,surasyt is tu temu visus sms i viena ir padaryt SMS’u baze,tema skraiduole,nes kitaip nieko nebus
niei vienos naujos sms ,tikrai kad
rekordas?
Nereikejo taip ziauriai - naujokas gi, uzjausk kartais
Nu siaip sau, jie tokie …
nju jo sms’u kaj me$lo
as net neskaites tu sms’u zinau kad ten nieko gero, o gal ir ne
Oi oi oi koks
o kartais visai smagu paskaityti …