Linkin park

Linkin park

Na tiesiog pagalvojau, kad istrauksiu sia seniena, gal kas is naujo forumo ko nors nezino ir jiems kils nauju minciu… Šypsena

(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)

Puikiai zinau ta grupe.Is paskutinio albumo geriausia daina "In the end".

nu siaip linkin park tai ****as. jie tik del pinigu muzona varo. pasiklausykit kad ir toj crawling, kai ne priedainis, tai kaip kokie backstreet boys dainuoja. O del limp bizkit, tai jus senesniu ju gabalu nesat girdeje kad sakot kad tik pora gabalu turi. atsisiuskit ‘faith’, ‘nookie’, ‘rearranged’

tik del pinigu muzona varo??? nu zhinai, man neesme del ko jie ta muzona varo, svarbiausia, kad tas muzonas VEZHA… del viso kito kazkaip neskauda ir neturetu skaudeti, jiems valgyti irgi reikia…

CRAWLING IN MY SKIN,
THESE WOUNDS THEY WILL NOT HEAL
vo chia taj muzonas Šypsena chia jums ne kokia madona !
vezha. Albumas vadinasi HYBRID THEORY
yra 12 gabalu… karoche, ble nuajkit y bomba ir nusipirkit ! nepasigailesit Cha cha

Black death
ieskok simplemp3s.com
skyriuje full albums

jei jau nebus-ziurek linkuose

kamutaxujowata,
tavo pasirinkima labai vertinu

tai grupes Nr1

Crawling jegoviausia daina bent man

Linkin Park visai cool. One step closer, CrawlingGerai

beto linp bizkitu jegova tik viena daina tai "take a look around", o rollin tai nieko ipatingo.

eik ka cia nusisneki? jie nieko nekopijuoja ju muzika i bizkitus visai nepanazi beto paskutines linp biskitu dainos tai popsas Blogai

jie yra ***** linkin parkai as ju nevirskinu.jie

**** ****a jei tikras sudo gabalas jei zmones be balso stygu tei asilai kopijuoja linbiskitus bet nx jiem nesiseka taip jiem ir reikia jeim ispistakiam!!!

smart,
man tai metallica labai zjb, bet nirvana tai irgi labai Gerai

smart ka sakai ten man duosi? Parasyk tiksliau arba duok emaila.

ir sheip gal kas turit Linkin Park’u audio cd? gal kas ish vilniechiu duotumet persirashyti?

one step closer vezha,o kitu klausyti deja neteko ;(

siaip, linkin park neissiskiria originalumu
uztenka kelias dainas pasiklausyti, kad sudaryti ispudi

jei nori, paemailink, atsiusiu nuoroda i L.p full album mp3 Alus

visu amziu grupe buvo Nirvana!

Black death ateik i Bara "Apuokas" dar vadinama peleda ir isgirsi ju visa albumeli tik kaip vadinasi nezinau…ten gali isgirsti ir sunkesnes kitos muzikos…taip pat gausi ir beer’iaus Alus

Kodel man niekas nesake, kad jie duoda dziazo? a? turiu dvi dainas ziauriai patiko. ka galvojet jus? kas dar jos nezinot siulau paklausyti ju dainu.