Limb Bizkit,ka nors domina ju stilius?
Ar yra Limb Bizkit fanu?
Yra šiek tiek
as. tik save pavadinciau "senuju" LB fanu. naujasis albumas - biski skystuma
wes borland isliks mano megiamiausiu gitaristu…
nu bet tavo tema tai labai jau uzkrecianti diskutuot net nzn ka rasyt nors esu priesiekes LB fanas
Tame ir esme,as pats apie juos nedaug zinau,na bdt ju gabalai tai mane veza
Na anksčiau buvo nerealu juos klausyti, net dabar turiu visus ankstesnius jų albumus… Tačiau pats naujausias albumas, tai atsiprašant šlamštas
Nepykit, kad taip sakau, bet na net kai dar topuose nebuvo Behind Blue Eyes, aš jį jau išrinkau geriausiu iš visų ten esančių
Just one of those days
When you don’t wanna wake up
Everything is bliambaed up
Everybody ****s…
jei kas nors labai domina, tai pradedi ieskoti informacijos apie juos [jei jos aisq reikia]
na o apie LB yra prisnekte gana daug [kaip as supratau paieskos langelyje suvedes Limp Bizkit
[quote](tiesiog nesitikejau, kad nebus sneketa apie jouos anxciau)
[/quote]
]
tai wa.
sekmes banguojant…
Na LB’u gabalai ir seni,bet neuzmusami.mane labiausia veza patys pirmieji ju albumai,ir gabalai kaip my way,arba take alook aruond
pirmieji albumai ir gabalai my way ?
na as dar vis pakraipau galva noredamas atsakyti sau i klausima ar man patinka "CSF&HDFW" albumas
nu jo, gal klausyt galima, bet vis tiek "3dollar bill ya’ll" kale i klyna. ir tebekala.
na tikrai tada apie LB mazokai zinai
paklausyk pollution, faith ir kitu gabalu va ten tikrieji LB.
deja, panasu kad negris tie laikai…
kaip lb fanas rekomenduoju http://www.thearmpit.net tiklapi. ten (bent jau anksciau) buvo tikrai visko pilna. ir info ir downloadu nepatingekit uzeit i foruma.
p.s. grupe vadinas limp Bizkit
p.p.s. del behind blue eyes. na jo, dar kai topuose nebuvo ir dar kai albumas nebuvo pasirodes teko gaut ripus koncertu. nu galvojau jega! kaip ne karta minejau ankstesniuose temuose apie LB, koncertine BBE versija tikrai zymiai geresne uz albumine… o klipa pamates tai tyliai susiraiciau i kamuoliuka ir pravirkau…
imho prastas klipas, ner net ka lygint su kokiu break stuff…
ir dar del BBE… is tikruju,gaila kad lb ne su savu gabalu kila i topus…
tai tiek siam kartui…
biz. kidz
Man gal pats geriausias ju albumas chocolate starfish Atsimenu kai su draugais klausydavom naktimis, sokinedavom, kratydavom galvas
Siaip labai padeda is ryto keltis,greit miegas praeina
…And I don’t understand
What keeps me breathing
I’m waiting for you
I know you’re leaving
I’ll still adore you
You’ll never need me
Labas rytas,bangieciai
man patinka tik ju viena daina "behind blue eyes"
NU nieko. Bet aki kuriu dainu nekenciu…
man irgi patinka behind blue eyes…
siaipneblogas,buvo pdare didele pertrauka
Behind blue eyes fantastiska ju daina
fantastikškai ***ina
patinka ma jie, bet ju naujausias albumas tai tikrai gaila gitaristo…
visu pirma visi sveiki .Kalbant sia man neaktualia tema noriu pasakyti:
AS JUOS DIEVINU !!!bet tik tol kol nepersiklawsaw…
kazkaip pritilo limbiskitai kol kornas prodiusavo ju albumus buvo visai neblogai bet dabar …