Lilo and Stitch

Lilo and Stitch

Kaip jums filmas “Lilo ir Stičas”?Nors šis filmas jau seniai buvo rodomas.Man tai šis filmas asmeniškai labai patiko…O kaip jums? ŠypsenaP.S.Atsiprašau,jei tokia tema jau buvo.Kiek ieškojau-neradau.

is pradziu i ji skeptiskai ziurejau, ir tiek visai nesenai paziurejau ji, ir maloniai nustebino, ziurejau jau 3kart, fainas filmukas Gerai

Myliu Disney multikus Laimingas Tad ir LILO & STICH labai patiko. Dar plius Gerai soundtrack’as. Po šito filmo “pasinešiau” ant Elvio Cha cha (Mmm… “Burning Love” Širdis)

visos filmu temos,kurie sukurti nuo tada kai susikure banga yra buve Taip

Jo,labai gera muzika.Is pradziu ir as galvojau ,kad lb vaikiskas bus,bet kai pamaciau labai patiko Šypsena.Ziuriu ir ziuriu ji,nes turim DVD

As tai viena karta maciau ir uzteko, o seip tai visai nieko filmas…

Zinau,kad turi pasirodyti ir antra dalis,bet gal zinote kada? Liežuvis

nemaciau, bet labai noreciau pamatyti Taip Myliu

fainiausia is sito filmo tai garso takelis ir ta mazulka Lilo Cha cha Cha cha

as ir to pacio paklausti norejau. ar jau isejes ar tik bus (ir kada) “Stitch!” ?

Amerikoje turejo pasirodyti bent jau vasara,bent jau taip rode DVD.Bet nelabai girdejau.O gal kita? Šypsena

yra trys dalis, bet tos dalys neprilygsta pirmai!

trys??tai kad net antra nepasirode!! Apakęs Nu aisqu ,kad pirma dalis visu filmu yra geriausia. Kietas

oficialiai nesidomejau, buvau is vietinio servo atsiuntes 2 ir 3 dali, tik kad jos baisiai neidomios Nekaltas galbut tai buvo Fake

bent jau 2 dalis tikrai yra Labas

vaikiskas filmuks…ash kine ziurejau,visaj nieko…dabar neiciau y toky… Cha cha Myliu~ Ne

labai geras filmas Geraisuper Gerai

Jo,dvi dalys tai tikrai yra

Siaip wisaj nieko tas multikas, bet kazkaip mane tas Sticas labai jau “protiskai weike”…galejo ji sukurti nors grazesniu balseliu, ar mielesni koki…o cia kazkoki riaumojanti pastate ir liepe baubt,kazkaip nzn Juokiasi