Likimas…
Nuotrauka is meeto vykusio Kaune.
skysta zurnalistika ir tiek. si foto visiskai neatitinka civico tikruju sugebejimu.
tiesiog buvo toks kadras ir nufotkinau. aisku nelinksma tema, bet juk visko reikia, nepraleisi gero kadro tik del kad gal but man patinka kitas stilius. bus ir linksmesniu foto, tik va nzn koks limitas foto dejimo per diena i galerija. Na cia tai joa zurnalistika
O Sigmute ryskumu neblizga…
na sigma ko noreti . is tikruju priklauso nuo salygu
kuo tas kadras ypatingas???
Aha. kuo ypatingas ir kuo geras, kad praleist sunku buvo?
namas sudeges ir benamis. visiems neitiksi, vienam geras kadras kitam meslas. man pvz geras. visiems nesistengiu itikt , nes visiems neitiksi. cia mano asmenine nuomone.
Grigui tai reiktų išmokti gerbti kitus, bet čia tik mano nuomonė… civikai, reikėjo padaryti B/W, dar biški grūdo ir tada jau visiems įtiktum, nes tokie kaip Grigas sekdami “grūdo takais” nuotraukoje turėtų ką veikti ir neužmigtų
Vat taip ir atsiranda senamiestyje stikliniai pastatai… kai kazkieno uzsakymu sudega medinukai, ar siaip kokie apleisti pastatukai
civikai, sekant tavo aprasymu, fotografijai klaikiai truksta dramatizmo.
hah, bandysit MAN įtikt? BE ŠANSŲ nu sėkmės
na joa grigui tai tikrai reikia biski daugiau gerbt kitus. nepagalvoji kad kitiems tavo foto slykscios, tik kaip sakoma protingas nutyli… martynuk sekant mano aprasymu galima suprast kad tai mano asmenine nuomone . idek ir tu kazka tokio, kad irgi galetu isdet i suns dienas
. laukiam nesulaukiam. grigai irgi galetum kazka idet is ko pasityciotume. nemanai? reiks special for you idet BW su daug “grudu”
. va tada tai liuks bus stopudovai
civike, nejau išties taip naiviai manai, kad GRŪDAS fotkėje yra viskas???
civikas o as suprantu kuo tau ipatingas sitas kadras, tikrai geras man patiko liudnas siu dienu Lietuvos vaizdelis
Kurioj cia vietoj Kaune yra ?