Lietuvybė - "miręs" klavišas ir win2000

Lietuvybė - “miręs” klavišas ir win2000

ar kas nors esat susitvarke ir, kad puikiai veiktų.
kaip tai pasidaryti?

nesupratau ka tu turi omeny…

Žinai, mes kompiuteristai, - visokį žargoną vartojam. Bet tokio nesuprantam.

gal jis turi omeny tildes [] klavisha shalia [1]\'o ? siaip tas klavishiukas turetu vienam paspaudimui grazinti standartini klaviaturos nustatyma, esant ijungtai pvz lietuvybei. tarkim as naudoju IBM-Baltic klaviaturos isdestyma ir noriu irasyt % zenkla. ant W98 tiesiog paspaudziu [] - klaviaturos isdestymas pereina i english, ir galiu rasyt % ar & ar dar koky biesa. po to klava automatiskai persijungia vel i IBM-Baltic.

taj va - tokis fintas pas mane ant W2K nevejkia. gal sitai ir turima omeny. tik kad tas klavishas dar kaip ir nemires Cha cha

Reikia man tokio finto. Mačiau kažkada inete siūlė programėlę taip darančią, bet tada nerūpėjo…

http://www.kada.lt

Anrt 98 veikia, o ant 2k nebandziau.

Gerbiamieji, tox jausmas kad ka tik gimete…
Daryt reik TAIP:
(galioja tiems kieno klaviaturos nepraeito amziaus)
rasai lietuwiskai, nori pvz @ parasyt, tai reik daryt taip: spaudi
desini Alt+Shift+2 (nes shift+2=@) negi cia sunku?

oho tai va kaip tas @ padaromas Cha cha
v@lioo
o siaip ant mani w2k neina
neina nei win knopke turbut wincc ja uzlenke

Gerbiamoji, kalba eina apie ` - "death" klavisa, o ne apie klaviaturos perjungimo klavisus. Vienas klavisas paprasciau nei 2, tiesa? Aš nekaltas

ta nesamone veikia only ant win98
ir siaip atgyvena

ir vis del to, kaip tai padaryti ant win2k?Labas nes tikrai, nervina kartais,kai daug rasai, ir kas 2 min reikia kaitalioti kalbas…

Gyvatukė parase labai aiskiai
Gerbiamieji, tox jausmas kad ka tik gimete…
Daryt reik TAIP:
(galioja tiems kieno klaviaturos nepraeito amziaus)
rasai lietuwiskai, nori pvz @ parasyt, tai reik daryt taip: spaudi
desini Alt+Shift+2 (nes shift+2=@) negi cia sunku?

Desini Alt+Shift+2, desini spausti reikia, o jus garbusis ant kairiojo raunates. Desine puse yra arciau rodykliu

Jei kalbeti apie patoguma ir greiti, tai senasis variantas buvo gerokai geresnis. Reikia man zenklo "%", ta as galedavau padaryti viena ranka, o dabar dvieju reikia. Arba, tarkim pas mane yra angliska klaviatura ir reikedavo ijungti lietuviska vienam zenklui, tai uztekdavo paspausti "`" klavisa ir atitinkama lietuviska zenkla. Dabar gi reikia isijungti lietuviska klaviatura, nes Alt+Shift tik is lietuviskos i angliska veikia.

pritariu "`" labai praversdavo, greitai rasant lietuviskai ir norint iterpti koki viena simboli is skaiciu eilutes, daug geriau ten uz visokius alt+shift. Gaila kad nebeliko ant win2k ir xp.Nustebęs

nu va turiu mirusi klavišą ant win2K, patogu…

nežinia kas projhektavo ta ALT(dešinė)+SHIFT(kairė)+SIMBOLIS
bent man jis nepatogus.