Lietuvos geda!!!
besmegenis mezgejas, neturintis ne biskio kompetencijos ir vadovo gysleles… ziurinti kaip ikast salia esanciam, o ne blaiviai mastantis apie ateiti…
apie ką tu čia…?
nors kita vertus…
dabkus
juokas matai jiem ima… kai taip tai zalgiriniu forumas… katik sudais apmete kauna eilini karta, o jum cia juokas ima ir toliau patenkinti busit… ir toliau sekmingai ant ryto stumsit, kai sitas 3-0 ir varo CSKa ritmu… ot nevykeliai… komikai matai…
aš nesuprantu kas tam checki yra…
man tai jis siaip durnas, kad griga uz treneri laiko, eit jam ant vaiku tobulet dar, o ne eurolygoj kovot.
as suprantu … jus visi navikausko mastymo zmogeliukai… va kas tam checki …
na gal ne visi, bet dauguma… cia aisku apie zalgiri kalbant…
man keista kodėl čia staiga tamstą tokios emocijos užplūdo…
kodel jus tylit kai pareina pergales? kodel jums dingsta visos gedos, ir jie tampa dievais?
kaip tai kodel, nes minuciu eigoj zalgiri pagaidino, ir jis nieko nedaro… ir nori toliau ,kad uz ji sirgtu… ezzy: kur tos pergales? … lenkus normali komanda aplostu ir cia rimta pergale neskaitytu, o mes tokiais dalykais dziaugiames kaip i eurolygos final 4 pateke…
kokiais deiwais, jau visi po lenku snekejo kad ***** gaunas ir reikia kazka keist, turi toky zaideja kai browna, nera jokio nderinio kad ji ant emtimo isvest… ir seip… drapokiskai zaidzia… griga reikiai asistentus bet ne i vyr trenerius
tai padek broliui lietuviui! nusiusk koki e-mail’a ir issakyk savo nuomuone ir isdestyk psaiulymus galbut navikauskas net atkreips demesi
hah haa haha kokia specialybė, tokie ir sprendimai
hahaha hahh hahha
kas ta vaika cia ileido ? jau uzpi… su savo nba ir nesamoniu rasinejimais