Lietuvos gėda :DDDDD

Lietuvos gėda :DDDDD

nea ne taip Laimingas" Lietuvos muzikiniu padangiu pasileideles" Juokiasi Juokiasi

^sugar_Free^ - pritariu Juokiasi Cha cha

man tai juokinga isvis,kaip visi rekiantys ne ka geresni uz jas…nors vienas pabandykit kazka panasaus padaryt,paziuresiu ar iseis…nepatinka man jos bet as ir nerekiu…vis del to kaip kvailai atrodytu pinigus tai uzdirba… Liežuvis

VanquishV12S >>> babkes uzdirba del to, jog i jas ZIURI, o ne KLAUSO. ziuret tj aisq kas ziuri, bet klausos tai gal tik tokio pat lygio kaip ir yva kontingentas. T.y. vaikai arba suvaikeje.

Super drabužiai Ignoruoju

taip pritariu, yra tokiu dalyku kaip muzika ir yra kaip pasirodyt pires kitus, muzika yra muzika o cia kas??? isisgimeliai, jei lietuvos forsdai ir fyfos ziuri y papus tai jega tada tokai muzika jega, man tai lb nepriimtina, muzika turi but muzika, o ne papu sou!

Viskam vietos po Lietuvos muzikine padange užteks. Nevertinu nei jų muzikos, nei įvaizdžio, bet gerbiu už tai, kad jos kažką daro(o dar ir taip, kad žmonės užkimba Juokiasi, nesvarbu iš teigiamos ar iš neigiamos pusės.)

as tik pasakysiu vieno garsaus lietuviskos muzikos kritiko nuomone apie “YVA” : “daijnuojantys papaij” Juokiasi

atsakant į paskutinį komentarą… ir kas čia tokio, kad dainuojantys papai? Tamstai gal ir tie dar nepradėjo augt, kad taip garsiai rėki ir varai? pritariu varna_lesa, nieks nesako, kad jos ypatingai dainuoja ar pan., tiesiog panos daro tai, ką nori ir kažko pasiekia, kas yr labai girtina…

lentos Cha cha

Valio

kalaites… Veee

žiurkės.

Kokie ten jau papai, kad jų visai namatyti?

rausva… Pavargęs