lietuviški keiksmažodžiai.Kas čia per biesas?
Tai aš taip negražiai keikdavaus prie draugų
Stasiux rašė:
Kažkada nuo kažko buvau užsikrėtęs "kurmiais"
cia buvo sugalvota, kad nesakyti zodzio k.u.r.v.a (tarkim prie tevu ar kazka panasaus)
Kažkada nuo kažko buvau užsikrėtęs "kurmiais"
lutika rašė:
Kaškada pagalvojau, kad ko čia visi keikiasi kaip mužikai? Ką gal savo kalbos nemoka? Ar bazaras krūtesnis kai kita kalba "pavaro"? Kur šuo pakastas?Tai va!Davai pamėginsiu keiktis lietuviškai:po velnių, juk ne taip jau be ryšio skamba. Ane?
idomus tie lietuviski keiksmazodziai: ak,tu žalti;velnio ishpera,po shimts perkunu ir t.t. bet…daug patogesni necenzuriniai rusu ar kitu saliu zodziai : ple,nx,bbd,bliamba… ir pan…
nors siaip negrazu keiktis
as visada sakau ‘po velniu…’
PRELIUDAS rašė:
bb dejau ant tu Lt keiksm
O as ant taves dejau
bb dejau ant tu Lt keiksm
Tiro rašė:
nu lietuviski keiksmazodziai tai tas pats kaip undines dviratis, nekanda jie, ir neskamba. taigi kokie jie keiksmazodziai? Jie pasityciojimas is keiksmazodziu, qrwa matka.
apsipisk grabais, pasakei ir nepatikejai,
kad cia visi peza kai mazi vaikai kaladukais tik…tai ir neskamba
nu lietuviski keiksmazodziai tai tas pats kaip undines dviratis, nekanda jie, ir neskamba. taigi kokie jie keiksmazodziai? Jie pasityciojimas is keiksmazodziu, qrwa matka.
lutika rašė:
Kaškada pagalvojau, kad ko čia visi keikiasi kaip mužikai? Ką gal savo kalbos nemoka? Ar bazaras krūtesnis kai kita kalba "pavaro"? Kur šuo pakastas?Tai va!Davai pamėginsiu keiktis lietuviškai:po velnių, juk ne taip jau be ryšio skamba. Ane?
O mes is vis nesikeikiam, mes geri berniukai!
oij…
avulka rašė:
kad tu sketi prarytum ir jis tau pilve issiskleistu
kad tu sketi prarytum ir jis tau pilve issiskleistu
apsikakok stacias… apsikakok nugara … kad tave kakojanti sutrauktu …
lutika rašė:
Na Lietuviskai manau irgi nelabai graziai skamba, jei jau lietuviskai tai visi isivaizduoja kad turi buti zodziai tokie kaip po velniu, perkunas ir pan. O jeigu vartotmem tokius keiksmazodzius kaip: šiknaskyle,nuosmauka,smaukyk,čiulpk ir t.t. juk tai irgi lietuviski zodziai
Po šims velnių tu gi teisi. kad kiškiai subadytų tuos kurie taip negražiai keikiasi, kad juos varnos užkapotų.
maždauk taip ar ne
man tai kvailai skamba
na bet keiksmažodžių ir aš netoliaruoju
Mano tėvo prikolas-kad tave kur perkūnas šaut.
Eik tu po kelmais, zupuzke, a lia pu teisingai pasakei, po shimts tarakonu!
eik tu by.bio grauzt!!! va kaip lietuviskai ir stipriai