Lietuviskas T9 jau yra!!!
Pagaliau atejo svente ir i musu kiema, N3310 v5.87 yra lietuviskas T9, katik isbandziau ir jis veikia Unreal dalykas
http://www.t9.com/t9_languages.html nurodyta, kad lietuviu kalba palaikoma.
ka gi, lauksiu pasirodant lietuvisko T9 for Siemens
O tau teko savo akimis matyti, ar cia eiliniai gandai?
Čia tai geras ! Nesitikėjau
. Įdomu, kada atsiras 7250 lietuviškas T9
.
taigi katik susiflashinau, sakau isbandziau
Ir kaip kokybe, ar realiai naudingas dalykas?
liux na tai ar normaliai juo naudotis ar nelabai?
kahuna rašė:
Ir kaip kokybe, ar realiai naudingas dalykas?
gera rasai sveplai, o jis automatiskai iraso lietuviskas raides ir visad tiksliai zodzius atspeja. Tikrai pasparteja rasymas, labai malonu rasyt
tipazas rašė:
kahuna rašė:
Ir kaip kokybe, ar realiai naudingas dalykas?gera
rasai sveplai, o jis automatiskai iraso lietuviskas raides ir visad tiksliai zodzius atspeja. Tikrai pasparteja rasymas, labai malonu rasyt
o gal galima kur nors jy per wapa parsisiust?
joo cia tai geras navarotas! pas mane tai yra kad gali susirasyt i zodyna zodzius ir tada gali nuspejimo budu, bet tai daug darbo, tingiu susirasyt!
Syclone rašė:
tipazas rašė:
kahuna rašė:
Ir kaip kokybe, ar realiai naudingas dalykas?gera
rasai sveplai, o jis automatiskai iraso lietuviskas raides ir visad tiksliai zodzius atspeja. Tikrai pasparteja rasymas, labai malonu rasyt
o gal galima kur nors jy per wapa parsisiust
?
Tikrai ne. Firmware per WAP atsisiųsti neįmanoma.
Jėga… O tai gal žinot kokie nauji telefonai jau į rinką išeina su Lietuvišku T9 ?
Vaje kaip cia visi dziaugias =] Nors man tai ir neaktualu, bet mestelkit kas nors (pvz. tipazas) ir linka i firmware, bo toj pasipils kruva temu, kur rasti nokia soft versija tokia anokia… Anyway, sekmes…
Liux. Dabar tik reikia laukt, kol t9 ir siemensam atsiras, būtinai reikės įsiflashinti
Liux!!!
http://frey.host.sk/3310_0587_PPM_L.rar - cia tik PPM su lietuvisku T9, bet issitraukus tinka visoms DCT3
o siemens s35 jau imanoma isideti LT T9?
labai lauktas dalykas
įdomu, kas atliko vertimą? ta prasme bet kokiu atveju, tai yra freeware, tai įdomų, kas iš lietuvių tuo užsiiminėja
RoCkaZ rašė:
Vaje kaip cia visi dziaugias =] Nors man tai ir neaktualu, bet mestelkit kas nors (pvz. tipazas) ir linka i firmware, bo toj pasipils kruva temu, kur rasti nokia soft versija tokia anokia… Anyway, sekmes…
jau idejo i nokia3310.ten.lt siuskites is ten.
dar man patiko kad i zodyna itraukti ir zargonai pvz. "jo" "tipo" "nzn" "bicas" ir pan. Bet nera to
kas neiseitu i
nuo lt raidziu sutrumpeja sms
nors kai pasiraso lt raide, simboliu skaicius sumazeja tik vienu, bet i antra zinute persijungia anksciau. Lt raides grazu, bet teks pasikoreguot zodyna i svepla.
o tai negi yra skirtumas, koks pvz. nokia modelis? negi kiekvienam modeliui turi buti atskira T9 versija? ar nepakanka, kad modelis palaiko T9 funkcija ir viskas?