Lietuviskas T9 jau yra!!!

Lietuviskas T9 jau yra!!!

Pagaliau atejo svente ir i musu kiema, N3310 v5.87 yra lietuviskas T9, katik isbandziau ir jis veikia!!! Unreal dalykas

http://www.t9.com/t9_languages.html nurodyta, kad lietuviu kalba palaikoma.
ka gi, lauksiu pasirodant lietuvisko T9 for Siemens Mirkt

O tau teko savo akimis matyti, ar cia eiliniai gandai????

Čia tai geras Apakęs! Nesitikėjau Cha cha. Įdomu, kada atsiras 7250 lietuviškas T9 Nekaltas.

taigi katik susiflashinau, sakau isbandziau Šypsena

Ir kaip kokybe, ar realiai naudingas dalykas?

liux Šypsena na tai ar normaliai juo naudotis ar nelabai?

gera Gerai rasai sveplai, o jis automatiskai iraso lietuviskas raides ir visad tiksliai zodzius atspeja. Tikrai pasparteja rasymas, labai malonu rasyt Gerai

o gal galima kur nors jy per wapa parsisiustNekaltasŠypsena?

joo cia tai geras navarotas! pas mane tai yra kad gali susirasyt i zodyna zodzius ir tada gali nuspejimo budu, bet tai daug darbo, tingiu susirasyt!

Tikrai ne. Firmware per WAP atsisiųsti neįmanoma. Nekaltas

Jėga… O tai gal žinot kokie nauji telefonai jau į rinką išeina su Lietuvišku T9 ?

Vaje kaip cia visi dziaugias =] Nors man tai ir neaktualu, bet mestelkit kas nors (pvz. tipazas) ir linka i firmware, bo toj pasipils kruva temu, kur rasti nokia soft versija tokia anokia… Anyway, sekmes… Labas

Liux. Dabar tik reikia laukt, kol t9 ir siemensam atsiras, būtinai reikės įsiflashinti Gerai

TaipGeraiLiux!!!

http://frey.host.sk/3310_0587_PPM_L.rar - cia tik PPM su lietuvisku T9, bet issitraukus tinka visoms DCT3

o siemens s35 jau imanoma isideti LT T9?

labai lauktas dalykas Taip

įdomu, kas atliko vertimą? Nekaltas ta prasme bet kokiu atveju, tai yra freeware, tai įdomų, kas iš lietuvių tuo užsiiminėja

jau idejo i nokia3310.ten.lt siuskites is ten.

dar man patiko kad i zodyna itraukti ir zargonai pvz. "jo" "tipo" "nzn" "bicas" ir pan. Šypsena Bet nera to Gerai kas neiseitu i Blogai nuo lt raidziu sutrumpeja sms Žliumbia nors kai pasiraso lt raide, simboliu skaicius sumazeja tik vienu, bet i antra zinute persijungia anksciau. Lt raides grazu, bet teks pasikoreguot zodyna i svepla.

o tai negi yra skirtumas, koks pvz. nokia modelis? negi kiekvienam modeliui turi buti atskira T9 versija? ar nepakanka, kad modelis palaiko T9 funkcija ir viskas?