Lietuviai Prancuzijoj - atsiliepkit

Lietuviai Prancuzijoj - atsiliepkit

butu visai malonu sutikti lietuvi prancuzijoj nors tai gana retas atvejis NustebęsGėlės

Lexia, gera naujiena! Šypsena Yra fainas forumas lietuviams Prancuzijoje:
http://www.labas.fr.st
Apsilankyk!

merci bocoup Šypsena

Malvina rašė:
Lexia, gera naujiena! Šypsena Yra fainas forumas lietuviams Prancuzijoje:
http://www.labas.fr.st
Apsilankyk!

[/quote]

nu ir as dabar cia gyvenu Mirkt bet seip *****a salis

Taip

Na, salis butu dar visai nieko, jeigu joje prancuzu nebutu Mirkt, kaip jums atrodo?

Nea, ne apie juos, o apie tikruosius arogantiskus prancuzus Mirkt. Spalvotieji man netrukdo… juo labiau - bent man taip atrodo - jog uzsieniecius, kaip mes, rasistiskai nusiteike prancuzai (nesakau, kad visi) traktuoja taip pat kaip spalvotuosius. O ir skaiciau (patys prancuzai konstatavo), jog arabas, turintis bac+5, negaus atsakingo posto, i kuri galetu pretenduoti su tokio lygio diplomu… Paprasciausiai ju kandidaturas atmeta ir i tokius postus priima prancuzus…

Negyvenu Prancuzijoje, bet pakako Paryziaus aerouoste kelias valandas persedimo i kita lektuva palaukt. Per kelias valandas prisiziurejau tiek prancuzu arangancijos, kad apie jokia kelione i Paryziu ir galvoti daugiau nenoriu. Nezinau panos kaip jus ten gyvenat, bet as tikrai pasijauciau, kad jei nesi prancuzas, tai tave laiko kaip spalvota.

soleil de paris rašė:
gal netoliese kur randates?
as gyvenu Republique, 11 arrondissement
jeigu kur salimais busit prasom uzsukit…
Mirkt

TaipTaipTaip

nu kur as dabar randuosi tai visi lietuviai yra legionieriai arba apsauginiai tai juos cia visi gerbia nes zino kad jei kas per daug akys plesys i snuki gaus
prancuzai vyrai tokiu skystu nesu dar mates jiems tik su mergom buciuotis
o spalvoti yra suskiai bet kai jie zino kad ju nebijai tai ir nelenda

Šypsena kadangi dabar kaime sedziu prancuziskam tai arogancijos nesijaucia 180km nuo paryziaus del prancuzu vyru minstumo jie uz bobas minkstesni bet tik todel kad bobos dauguma cia kietos paryziui prancuzu beveik nesutiksi hehe daug rusu o jau ciukciu kaip tarakonu star akademi dar nelaimejo dar du liko negriukas ir ta Nolwen balsuoja uz negrus todel kad parodytu atseit nerasistai o rasizmo tai per akisŠypsenatik pries lietuvius nieko blogo neturi

na jie tokie tik is pavirsiaus…
pagyvensi ilgiau pamatysi kad ne tokie jie ir minksti ypac kai palieciamos svarbios temos…

[/quote]

Palaikau… Labas

[/quote]

Raganele ko tu taip trumpai atsakineji?..
siaip pas mane tau mano durys atviros visada… vaziuok cia greiciau ba pasiilgau sesers savo…
ir dar… labai labai malonu tave matyt Bangoj…
Gėlės

[/quote]

niekada nemaniau kad susitiksime kai mus skiria toks milžiniškas atstumas…
o kažkada buvai visai šalia…
Labas Labas LabasŠirdis

klausykit merginos gal turit kokiu patarimu kaip is greiciau ismokti prancuzu kalba? isanksto aciuŠypsena

[/quote]

niekada nemaniau kad susitiksime kai mus skiria toks milžiniškas atstumas…
o kažkada buvai visai šalia…
Labas Labas LabasŠirdis

[/quote]

na visai ne milziniskas…
3h…
vaziuok cia greiciau…
beje mes i pavasari kraustysimes…i uzmiesti…

[/quote]

Laukiu - nesulaukiu…
Pavasarį kai nutirps sniegas, aš atskrisiu pas tave… per 3 h…Labas

Kad būtų efektyvesnis rezultatas, prie mokymosi reikėtų dar įtraukti prancūzų meilės meno pamokėles…Cha cha

Burges (cher apsikritis)

negru tai yra gal maziau nei kitur bet kinieciu beveik nesutiksi va Paryziui tuoj ne meiles miestas bus o ciukciu miestasŠypsenabet siaip labai grazu he

[/quote]

Raganele, o tu atskrisi ant sluotos ar kaip kitaip?..
Mirkt

[/quote]

Kietas Concordu… vat. O sluotą įsidėsiu , skraidysiu Paryžiuje ant jos Flirtas!!!

gal yra kas is pacio Paryziaus as daznai vazineju i ji?!Šypsena