Lietuviai ir pesimizmas du neatskiriami dalykai!?

Lietuviai ir pesimizmas du neatskiriami dalykai!?

Europos valstybese buvo atliekamas tyrimas,po jo paaiskejo ,kad musu tauta yra pati pesimistiskiausia Europoje net 70% musu gyventoju yra pesimistai!tik vienu dalyku kuriuo turbut galime dziaugtis yra tai kad esam Patriotiskiausia tauta Europoje uzemem pirma vieta,net 56 % lietuviu padetu galva uz tevyne!
bet klausimas yra toks kodel mes tokie niurzgliai ?negi lietuvis visur sugeba matyt tik bloga…

O kur tu matai gera?

As optimistas. ir man px

Kad visur bloga mato, tai nenuostabu, pilnai pateisinu…Nekaltas

Tada as ne lietuve…Ne

na as manau, kad jeigu is sauletosios italijos atitemtum i lietingaja lietuva itala, tai tada pasiziuretume kokia jo butu “gera” nuotaika Juokiasi. tada ir lietuviai pasirodytu linksmuoliais…

yra gero…
man pvz gerai,as visa gyvenima optimistas…nu negali buti taip kad visa laika bus blogai…apskritai kas jauciates pesimistais pabandykit saviitaiga,ji istikruju daro stebuklusTaip

Kai kada optimistas Cha cha Cha cha Cha cha

Kai kada pesimistas Kanda Kanda Kanda

tik nereikia prikist oro,man patinka lietus…bet neesu pesimistas…tikrai oras del to maziausiai kaltasApakęs

o jei labai salta…tada nelabai norisi nosi kist lauk…o ka jau kalbet apie sypsenas…Flirtas

na ne oras, o saules trukumas. Nes saules sviesos deka organizmas gamina laimes hormonus. Na tai juk elementaru…
juk kai lietinga diena islenda saule visada praskaidreja nuotaika…Taip

oho pasirodo tu romantikeJuokiasiMirktGėlė

kai labai salta paprasyk ,kad kasnors susildytu Taipiskart linksmiauMirkt

Nepergyvenkit, viskas bus gerai Cha cha

JuokiasiGerai

lexxxxas>>>
tokia jau as Cha chaFlirtasBučkis

MyliuBučkisBučkisBučkis

ne visi tokie Mirkt kaip visur ir visada buna isimciu…

O tu pasidomek ir kitu europos valstybiu pragyvenimo, pramones ir t.t. lygiu. Tada ir daryk isvadas.