Lietuva vs Vokietija
MES NUGALESIM!!!
As irgi noriu Merso 600 ,bet va niekas neduoda.
busiu tikras lietuvos patriotas Vokietija - LIETUVA ---- 0 : 1
butu fantastika !
Visi cia patriotai isskyrus zaka
patriotauk nepatriotaves, o kas is to?
VALIO !!! Mes laimesim 6:0.Nu ir ka tapau patriotu dabar ?
busu realistas 4-0 patys zinot kieno naudai
lietuviai bent lygiom suzaistu tai jau butu pergale bet noretusi 8-1 lietuviu pergalė
bus 0:1, vokieciai imus paskutine minute is 11m.
…vien zaidimas su tokia komanda jau yra pergale, o rezultatas cia tik siaip [juk Lietuvos rinktine ] …
na čia greičiau atsitiktinumas, nes gi buvo traukiami burtai, o ne pergalė.
kaip jau seniai sakiau, man geriau, kad lietuviai gautų 1:10 , negu kad būtų lygiosios 0:0
Žiūrėsiu kupinas nesveiko optimizmo ir tikėsiuos pergale, o rimtai kalbant svarbu, kad lietuviai muštų ir geriau gaut 5:2 ar 4:2 negu 1:0.
labai gerai pastebejai is tikro tai duos patirties musiskiams. ypac puolejams. iveikti vokietijos gynyba ir zaidima-griovima sugeba retas varzovas.
o del optimizmo ir pesimizmo… prisiminkime kokios nuotaikos pas mus buna kai zaidziama su kokiu liuksemburgu, fareru salomis…
manot vokieciai mano ne kitaip ir tai yra nepelnyta? nesamone. manau 0-3 ir tai pakankamai neblogai butu
as manau kad turetu but kazkur tajs 2-0 vokieciu naudaj,na seip man idomu bus suzinoti ka Liubinskas ileis aiksten vietoi nezajsiancio Skarbaliausnes atsargoje pajegiu gyneju nelabaj ira,o primatus dar taj kad Stankevicius traumuotas taj aplamaj nelabaj ira geru gyneju kuriuos galetu leisti vietoi skarbaliaus
na tikekimes kad rezultatus butu bent padorus o ne truskinamas koks buvo World cup’e per rungtynes Vokietija vs saudo arabija
realistiskai lt 0-4 germany
optimistiskai 1-1
pasimistiskai 0-10
karoce,nieko jus neismanot…bus 2:0 Lietuvos naudai
as apie toki reza ne nedrystu pagalvoti fantastika butu jei nors lygiasias isplestume
…a tai kas tada is lietuviu imust galetu ? …
stankevicius gerai musa. gaila, kad traumuotas