Karoce nuejau i delfi pasiskaityt ziniu ir pataikiau ant 1 straipsnio…Lietuva vel 1 vietoj pagal savyzudziu skaiciu…o siaube… http://www.delfi.lt/news/daily/crime/article.php?id=3209039 o siaube siaube…o juk pgalvojus…gal mes nedemesingi vienas kitam? gal…gal izeidziam koki zmogu ir net nepastebim to,o jam tai paskutinis kantrybes lasas…ir jis zengia zingsni… ka jus manot apie tokius dalykus,juk visi Lietuvoj gyvenam…
Zudosi ne del demesio stokos vienas kitam: zudosi pagrinde del dvieju dalyku:
1-Meiles;
2-Nevilties patempti iskilusias problemas.
Del pirmo abejociau, del antro -???
atleiskite panele ar as tave kuom nors panasaus pavadinau? nebutina is karto apsivardziuot, tu prasei nuomones tai mano nuomone. ir seip panele tau siek tiek paaugt reik ne man. vistiek as savo nuomones pasilaikysiu.
…galbut… mes zeidziam…
galbut me smylime…
galbut me strokstame pabegti, paslepti galveles kaip struciai, tai taip ir padarykime…
ne nesvarbu, kad jauciuosi ganetinai kvailai… man nesvarbu, ka galvoja apie mane ji…
as galiu pasakyti nesu jai abejingas… bet ar del to as trauksiuos is gyvenimo… ne. as geriau meginsiu pasiekti ja… sprunka, tik bailiai ir savanaudziai… nors…
kiekvieno nesuziuresi. pirmas dalykas atkalbinet nereikia zmogaus teise sprest kada gyvent kada mirt. aj tiesiog tai yra per daug gilinimosi. ir kazko nei kiek negailiu tu zmoniu kurie taip padaro. galima sakyt kad as neturiu sirdies ir tai neliete man artimo zmogaus, bet tai netiesa. tiesiog as tai suvokiu kitaip nei tu