Lietuva salis be ateities?
kuo toliau tuo dazniau pradeda erzinti tai kad lietuviai yra keisti tamsus zmones laiko save bala zino kuo…tik nuo zagres nuejes tulas lietuvis pradeda save rodyti kaip labai protinga, isilavinusi ir t.t.
o kuo mes galim didziuotis pries pasauli dabar?kad turim gedimino pili? ar kad Vytautas Didysis savo zirga girde Juodojoj juroj?
tai jau praeitis, ir mes negaliom jos saskaita gyvwenti…reikia kurti kazka, stengtis pritapti prie civilizuoto pasaulio kulturos, nes kitaip tapsim dar viena nurasyta tauta…
aisku zvelgiant is juodojo humoro puses galima butu didziuotis kad esam vieni is geriausiu juodadarbiu europoj…apsishike priesh visus zmogzudziai…geda man butu kokioj Danijoj kad esu is lietuvos…
kadangi Banga yra kaip mazas Lietuvos modelis, tad labai daznai kokioj nors temoj islenda zmogaus tamsumas… pavyzdziuj man niekada nesautu i galva rasyti, kad reikia zudyti negrus nes jie ne zmones ir panasus i bezdziones,geltonuosius, nes jie ciurkos, gejus, nes jie isvis iskrypeliai…o zydai pavoge pinigus…tokios nesamones yra sovietinis ideologinis bredas, kad viskas kas kazkur yra toli nuo musu ir mums nesuprantama, tas yra blogai…visishkas sux…“prostituciu alkoholiku ir narkomanu pas mus ner!!”
kalbant apie Media(ja gi labiausiai pasitikima)- lietuvos televizijos orientuotos i kaimo zmogaus mentaliteta… nudirbes lauko darbus, gali sau suprantama kalba ziureti "geras laidas"atleisk, dviracio zynios, farai ir kitokios nesamones…ypac megiamos kriminalines naujienos…radijo stotys- Pukas ar Lietus yra net nediskutuotinos kaip ir visa lietuvos Pop scena…skaitomi laikrasciai:vakaro zinios, akistata, privatus seklys…geltonoji spauda kiekvienas save gerbiantis laikrastis vistiek ideda “pasaulio margumynu” kur yra is pirsto islauztos istorijos…
na cia as bendrais bruozais parasiau kas manyje dabar susikaupe…kas nores tas supras apie ka as cia…
ka noreti, esame tokie kokie esame…bet kad keistis nenorime
ir liekame tamsus, buki, netolerantiski, viska keikentys ir i kaimyno troba ziurintys lietuviai…
ka su mumis darys europa i kuria taip sparciai einame?
Lietuva Lietuva, kur gi sianakt tu nakvojai?..
Sorry, kad OT, bet kol kol kas nieko rimto nesugalvojau
nakvojau pas mergina
o saip sunervino mane visokie radikalai, nacionalistai…neminesim vardu…
Yup,tiap ir bus,kol tų 7proc.nuo populiacijos nezagubilins.
Dalį(gabiausius galima palikt cirkui)…
P.S.My ix dušili,dušili…
Morf nusisnekejai…
lengva pasakyti nusishnekejai…
galetum pagrysti savo nuomone?
gal as ko nesuprantu?
morf, viskam reikia laiko… 10 metu yra labai mazhas laiko tarpas…Teks
laukti ilgiau
O zhmones pamazhu, bet keichiasi…
istikro lietuva yra gilus gilus kaimas… kas antras lietuvis nesupranta kam mus reikalinga NATO ar ES… sunkiu ziureti kaip muzikeliai skustom galvom eina i profkes o ce musu ateitis musu jaunimas… lietuva zinoma tik savo blogybem zudyniu skaiciumi ar mazeikiu naftos skandalais… kodel visas imones privatizuoja uzsienieciai? gal todel kad jie dar zino kaip galima atgaivinti ir gauti naudos is to KO MES NEI KIEK NEVERTINOM o gal net nesitengem ziureti i ta puse kur nereikia… ‘tegu daro ka nori negi mano’ viskas labai ziauru ir bet kuris labiau issilavines ir po pasauli pakeleves zmogus pasakys kad lietuva zemo lygio salis: pensininkai badauja, ukininkai neturi kur deti derliaus… o jei Paksas nemeluoja juodojoi rinkoi sukasi milijardai litu… ziauru bet ka padarysi kokie zmones tokia ir lietuva
suprantu kad 10m. mazai…
taciau mane erzina tai kad salyginai jauni zmones, kurie tikrai turetu buti lankstaus proto, imlus ir t.t. uzblokuoja save ir atmeta viska kas jiems nesuprantama… tampa bukais ir pilkais zmogeliais…V:
Pagrindinis dalykas, kad zhmones patys nesugeba arba nenori galvoti. Jiems patogiau uzhpilti savo smegenis gandais, geltonaja spauda, "viena bobute sake", meksikietishkais serialais etc… Visi laukia, kad ateis "gera valdzhia" ir ishspres visas problemas … O dabar patogiau tipishkai lietuvishkai priverkshlenti… Tokie zhmones jau nieko nepasieks (jeigu nepasikeis). Bet kaip ir minejau anskchiau, zhmones jau keichiasi ir kuo toliau, tuo ju daugeja
Ir vel …
reikalingas laikas, laikas, laikas…