LIETUVA-FARERAI LIVE

LIETUVA-FARERAI LIVE

ChebrytėMirktMirktparašykit kas dedasi aikštėje Labastiems kas negali pamatyti per TV AR STADIONELiūdnaLiūdnaLiūdna

nespauskit Liūdnanegi sunku mestelt žinutęNeNe

2:0 jau !!! Yeeeeeeeeeeeeeee Šypsena GeraiGeraiGerai

GeraiGeraiGeraiJĖGATaipTaip

Bet jausmas lyg būtų 0:0.Nustebęs Abu įvarčiai abejotini ir beveik iš nieko. Pavojingos progos nebuvo nė vienos.Ne

Kol kas galima dėkoti teisėjui. Cha cha

gerai kad nors teisėjas palaiko lietuviusCha chaCha cha

Normaliai tie lietuviai zaidzia… Ner ko skustis… Bet vienas tai tikrai gerai, kad farerai isvis lost nemoka, o tai kitaip dar malku gautumem… Cha cha

Kaip cia pasakius, buvo ir progu, ir tie golai ne tokie jau abejotini. Aš nekaltas Tik Stauce kelinio gale suneramino. Ka gi,laukiam ivarciu krusos per 2 kel. Cha cha

Ko cia svaigstat farerai negyvenama sala, gyvena 40.000 uz alytu mazesne valstybe, be to po pergales vel 3 metus nieko nenugalesim na dar islandus galŠypsena

Losiam losiam jei paimam dar kokius 3 ivercius tai bus smagu Cha cha

Su nerimu lieka laukti trečiadienio. Aš nekaltas Nes už rezultatą galima dėkoti teisėjams ir Staučei.Alus

Vienintelis žaidėjas palikęs neblogą įspūdį - Česnauskis.Taip

STAUCE - Dievas!Gerai

bet tai gynyba lietuviukųLiūdnaLiūdnaLiūdnagerai dar kad Staučė neblogai sužaidėGerai

Del Dievo nezinau, bet pilvu zaidzia tikrai gerai Cha cha

Pergale lieka pergale, taip ir toliau, sekmingai! Latviai smagiai pasaudo laimi pries lenkus ir slovakai anglams jau viena ikale! Idomybes!

jooo, kas stadione taj isivaizduoju, bo ish mano balkono viskas labai aishkiai girdisi Cha cha

malaxius tik Stauce Gerai ir Poshkus Gerai

teisejas tai kazkox zasinas, Posku antram kelinyj griove kiek norejo.
stabiliai lietuviai suzaide tik treneris tokia nedidele klaidele padare, nevertejo dvieju saugu iseiles keisti, taip rimtose varzybose nedaroma, draugiskose gal, bet ne oficialiose, o siaip viskas ok

p.s. Slavickas dabar netaip pasitikes savimi-vargsas vis del to…

[quote]Kalnu_erelis rašė:
stabiliai lietuviai suzaide
[/quote]

Deja, taip Nustebęs

O toks stabilumas prasidėjo kažkada tam pačiam stadione prieš Gruziją. Cha cha

lietuviai laimejo Apakęs