Lietu disku lyginimas ir dazymas Kaune..

Lietu disku lyginimas ir dazymas Kaune…

Kur Kaune pigiai ir kokybishkai issilyginti lietus diskus bei kvarcinio smelio pagalba ( ar dar kaip nors, nezinau) nusveisti juos nuo senu dazu bei lako…?

Ash lyginausi Shilainiuose, berods ant Rietavo ir J. Grusho gatviu kampo (uzhkilus ant Milikoniu kalno, prie shviesoforo, suki i deshine ir ten pravazhiavus kokius 150 m. po kaire). Neturiu nusiskundimu nei darbo kokybe, nei kaina.
Atrodo Aleksote, lyg ir Sodu gatveje lygina. Draugas minejo kad neblogai, tik letokai dirba… Bet pats ten nebuvau, nieko konkretaus negaliu pasakyti. O ir surasti ju dirbtuves kaip supratau sunkoka.

esmi neblogai lygina…netoli KTU sporto katedros: vazhiuoji nuo vyduno alejos baranausko gatve ir nedavazhiavus studentu gt. sankryzhos suki y deshine ten bus padangu aikshtele ir kairej pusej shalia tos aikshteles pamatysi garazhiuka ten jie nebranginykai ir neblogai dirba…

Nu tai a kiek ima???..pvz vilniuj melgoj taj 50 nors ir uzh maziausia ilenkima…gal kas zino geru viecikiu?..nu bent jau nedidukus ilenkimus sutvarkyt…

Ashtai esmi per dvi vietas dariau. Lyginau shilainiuose , ten baltijos prospekte - priesh ZHIEMGA atrodo parduotuve vadinas. ten toks metalinis garazhiukas yra. tai ten lyginau , o paskui sugalvojau nuvezht nudazhyt. Tai vezhiau kaip jau anksciau mineta i rietavo g. ir kazhkokios kt. kampa. Tai vyra ish kart ir klausia - kur lyginai. Sakau ten ir ten - tai visi juoktis pradejo, sako taigi ten chaltura ir t.t. sako va , ateik , ant balansavimo stakliu uzhdesim, pamatysi. Nu ka suka viena, suka kita - kaip nauji. trechio net nedejo. taigi nushlifavo juos man ten - pavirshiu nuvare ir nulakavo. Bet reik kad bent kelis lako sluoksnius detu - bo man bishki akmenukai ishdauzhe juos. Taip pat lygines esu alshenuose. ten tipo viena geriausiu kaune - bet suvare man chaltura. Dar teko reikalu turet su vyrais ish shiaures pr. ten vazhiuoji nuo muravos, tai koks 300-400 metru matysi ishkaba , kad tvarko ratus, aliumini ar kazhka pan. tai irgi neblogai dirba. Taip pat teko girdet kad jei nori kad gerai padarytu - kazhkur shanchiuos yra geras tashkas. jei noresi, galiu uzhklaust poros zhmoniu. Davai.
o tu chia ne tuos BBS nori, kur man atrodo ash tave priesh kiek laiko su GOLF machiau???

Esmi zaliakalni netoli turgaus lyktais klapoko g. neatsimenu labai krutai ir pigiai daro ten perkupai visada tvarko po tavrkymo kaip nuliovi atrodo rimtai dzedas dirba tik ant to. jei reik skambink nupasakosiu kaip davaziuot.

aleksote gerai daro, tik va gaila gatves nepamenu, bet jeigu reik galesiu nupasakoti kaip rasti - visus 4 ratus su montavimu, balansavimu padare uz 180 Lt. O buvo vos ne kvadratiniai. ir padare tikrai gerai. prie manes balansavo, tai dejo tikrai nedidelius svarelius…

Ash tvarkiausi prie KTU garaziuke, vyrai tikrai gerai padare, o i duobe buvau taip ikales, kad padanga prakirtau ir sharnyra paberiau. Tai va man uz lietiako lyginima, padangos tvarkyma ir balansavima paeme 50 Lt.

Zigmulia>
Ne, dabar kitus turiu, ant Nissano bet bortu esu pasigaves, tai bent tris reiketu lyginti nes buvau uzdejes ant stakliu…
Siaip tai apie ta firmele Gruso gatveje irgi esu girdejes, o chebra kur dirba alsenuose tai mano klasiokas buves, nors pas juos kainos didesnes ir nelabai susitarti iseina.
Beje labai domintu kainos , nes kiek pastebejau vyrauja apie 50 litu uz diska su lyginimu ir nudazymu…?

2esmis: visad lyginu prie KTU , jei domina dok zinia, atvarytum pas mane, pavaziuotume. Netoli mano namu. Siaip nesiskundziu ten. Kainos nuo 30Ltl.

TMZ

neblogai ir palygint nebrangiai daro birzelio 23-osios g., kur visa para dirba.

racer rašė:

neblogai ir palygint nebrangiai daro birzelio 23-osios g., kur visa para dirba.

Kazkada klausiau - jie nelygina.

Staska
X1/9
Kaunas

2 staska :

tai kad lygina vis dar…lyg tai…kada klausei? tiesa sakant as paskutini karta lyginau mazdaug pries metus.tfu tfu tfu daugiau nepasitaike progu pasinaudoti pnasiomis paslaugomis…reikes siandien uzeit paklaust…

TMZ as apie ta ir nupasakojau kur prie KTU