Lieknos ar....

Lieknos ar…???

vakar perskaiciau zurnale ir…suabejojau(tik ne savimi!!!…)
"Griuva mitai, kad seksualios ir patrauklios tik lieknos it skiedros moterys. Atvirksciai daznas vyras pabrezia,jog putnus zandukai, apvalaini klubai traukia labiau…[…] mylimo kuno turi buti daug…’’ ir pan.

Myliu karštas , bet neprakaituotas moteris NekaltasCha cha

Manes kudos kaip dviraciai netraukiaKietas

Taip, zurnaluose jau ir kitokiu minciu pasirodo… Sioje temoje rasiau:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/181941.121-=(474009202

bet jei ji beproto seksuali?

Gal keista, bet, mano akimis, seksualesnes bent kiek apvalainos Girtas O lieknos tiesiog grazios, malonu aki paganyt Liežuvis

Jei ji beproto - tai arba blondinė arba pripučiamaCha cha

Šypsena

Taip, apvalumai labiau gundo. Bet kaip mes suprantame - liekna. Jei tai visiskas dviratukas… Na ir tokiai megeju atsiras. Bet kaip graziai dera dailios apvalios krutys, liekna talija, pereinanti i zavu klubu apvaluma… Saldainiuks Šypsena

o aš mėgstu kai kaulai barška…ir nieko čia nepadarysi…Šypsena

aga, idomuNekaltas, o ''dviratukas"- tai kokia??? (man atleistina, kad nezinauFlirtas, as juk moteris)

Na jei apvalumu nelabai rasta - tai dviratukas.

gal kokia apvali atsirasu ir man irodytu, kad apvalios moterys geriau Nekaltas Laimingas kol kas, tai NETIKIU Ne Lieknos yra JEGA Gerai

Maciau, kad issikraipe, tad istryniau, bet jei supratai, grazinu i vietaLaimingas

sFlirtass
LiežuvisLiežuvis
Ignoruoju

Niam niam

aisku ,kad ant kaulu nepuola…vyrai ne sunysJuokiasi

Saunu kai skoniai skiriasi - maziau konkurentu Šypsena

Valkata, tu tikras valkata! Šypsena
Parasiau pagyrima, o tu savo kurini istrynei, tai as ir su pagyrimu taip pasielgiau Liūdnas

Selevucha tokia, nesinorejo kreivos mergos i pasauli paleisti, tad istryniau, bet po tavo pagyrimo pagailo grazuoles, tad vel nulipdziau Laimingas

Seksualumą apsprendžia ne svoris o kūno proporcijos - būtent seksualiomis skaitomos Merlin Monro kūno proporcijos- tai turi būti tam tikras santykis tarp liemens ir klubų, be to turi įtakos simetriškumas kūno - įrodyta.Kietas