Ant šaligatvio neprekiauja tuo spiritu tai tikrai Pasiteirauk per savo pažystamų ratą ir tikrai atrasi kas žinos iš kur gaut
Girdėjau kad iš “Vilniaus degtinės” išneša nemažai to spirito, o ir kontrabandinio irgi turėtu būti, pagaliau jau nemažai žmogelių turi įsitaisę latviškas arba rusiškas spirito gaminimo aparatūras ir sėkmingai gamina… O spanguolias užtenka gera samane užpilti ir ilgokai palaikyti, liuks gaunas. Aišku jei spanguolės laukinės, o ne GMO iš daržo. Aš pralaikau užpyles beveik metus, per tiek iš spanguolių ištraukia viską kas tik yra gero.
ARSui buvau gaves 5 ltr - tai ten geras spiritas buvo, poto jamiau is kitu -****as, kawenstas smirdantis dabar jei paieskot prie barygos atsukciau ir paragauciau, nes nu nx rizikuot
Memelyj be problemų,ir kokybė gera, tik pries savaitę užsakyt reikia. Iš kur tiekia nežinau, nepasakoja Daug man jo metams nereikia, bo išimtinai tik vaistinėm užpiltinėm tenaudoju.
Aciu ,vziuosiu 350 km benkes spirito pirkti.
GD> tau komunikacijos truksta, as 5 ltr bambali is vln i klp issiunciau “per vairuotoja”
bet manau paieskojus, galima ir wilno rast gera, jug per barybas dar ne to gaut galima