LiCS ateities perspektyvos
Kaip manot, kokios LiCs perspektyvos? Man atrodo, kad sitoj partijoj per daug skirtingi zmones. Tai irodo ir eilinis Gentvilo ir Zuoko konfliktas. Arba pvz ka bendro turi Zuokas ir Bogusis? Vienas verslininkas, kitas idealistas… Ka manot? Ar tik nelaukia ju ateityje skilimas?
cia gi ne tiesiog partija , o sajunga… o man atrodo kad skilti gali bet kas, viskas priklauso nuo vadovo ir daugumos, o jei skils, tai vadovas suras visvien bendraminciu ir toliau tes savo darbus… gyvenima syra gyvenimas.
skilimas butinas…nes is liberalizmo cia beliko tik pavadinimas. zuokas senai partijos interesus sieja su savo asmeninemis ambicijomis. ko pasekoje partija tampoma po ivairius skandalus. deja pacioje partijoje nera ryskesnio naujo lyderio, kuris sugebetu perimti sios partijos valdymo vaira. kaip ir stebina taip vadinamo “apsisvietusio” jaunimo zuoko palaikymas, to paties jaunimo kuris mete tualetini popieriu i prezidentura per pakso skandalus…kai ju paciu partijos lyderis iklimpes i ivairias machinacijas ne ka maziau
Na kaip jus begalbetumet, sios partijos laukia sviesi ateitis, nes visu pirma ji nera kokia Naujoji sajunga, kuri nezino ar ji desinej ar kairej. Lics turi savo ideologija ir manau ateityje isliks stipria partija, o del skilimo tai zinot nuejo Paksas su savo salininkais atskirai tai tapo radikalais taip, kad manau kas kas bet jau si Partija neskils, manau labiau tiketina kad skilti galetu Socdemai, nes ju lyderis AMB paseno, nors jis dar sugeba suvieniti partija, bet manau kad tik laiko klausimas kada ji suskils.O LiCS ir toliau isliks stipria partija:}
stipri? per visus 15m. liberalu partija buvo vidutiniokas ir dabar tokia isliko. dabar sia partija sudaro keturiu partiju hibridas jungiatis skirtingas ideologijas ir dar galima kalbeti apie kazkokia sios partijos ideologija??? kas dar palaiko sia partija tai zuokas, kuris vis dar kapstosi…bet ir dabar jau rinkimai parode, kad nemaza zmoniu juo nusivyle, ko pasekoje daug balsu gavo TS. “sviesi ateitis”
zuokas prieshingai negu visi kiti darydamas sau daro ir kitiem… Zhiurek koks vilnius buvo iki jo ir koks dabar… Jei parodytum man toki politika kuris sau nieko nedaro - mesk man akmeni i galva
O tokiu kurie sau bedarydami ir kitiem sugeba taip pat kazhka gero sukurt tai jau tikrai nedaug…
Del Vilniaus neneigiu ir siaip smagu su juo paplepet… Nu bet nusisneka paskutiniu metu tai ryskiai…