LEXUS - viska pasako
kaip jum sitie lexai, ble mane traukia nors tu ka, labiau nei bobos beveik, bet nusipirksi tada bobu uzsinores
bet ledukai ne?
jooo grazuoliai
nu nzn, va cadillac escalade 2007 siandien ispudi padare pirmas Lietuvoj aparatas, nu trobele ant ratu
bet realiai ant sito nieko nera, ratai kazkokie grybai 17kiniai, o siaip visas stokinis, tik apsvietimas aisku savo daro ir masina jau palieka ispudi.
pvz su tuo kur pries tai buvo milenia nu nesulyginsi, nors aisku kaina irgi skiriasi, bet vistiek…
ka viska pasako? nu nera super ispudingas, tojotishkas toks. ir ratai ne 17 cia man atrodo ai nzn, norejau prikibt
vistiek audele geriau
pas grupioka tox yra… ledas ne masina dar uzsinewkes visus langus tai isvis super atrodo! tik aisq $$ reik turet, kad galetum toki islaikyt
Ir pas mane tox pat kieme stovi, tik juodas ir langai visi juodi, diskai R18, originalus Lexusiniai, sviesus bet lengvu juodu atspalviu. Kai buvo R16 truputi minksciau vaziavosi. Manau realiai LT keliams R16 pats tas, gal ir R17 neblogi. Aplamai masina puikiai vaziuoja…Ka galiu dadurti… LIETUVAICIAI,- PIRKIT LEXUS AUTOMOBILIUS! JIE JUSU NEAPVILS
Beje, ratlankiuose truksta centriuku su raide L
nors ir amerike, bet centriukus irgi pacukai koseja…