Lexus IS 220d kaip šitie?
Kaip laiko šitie dyzeliniai 130 kw varikliai?aplamai kaip laiko tie lexusai?
milioną kartų šita tema išdiskutuota nuo a iki z. čia toyotos d-cat motoras. lexusas yra toyota. o toyota laiko
Trulikas zino, nes pats vazineja su artimu leksuso giminaciu
tai ir cia babuinas?
jei masina “laiko”-reiskia babuinas!
o tai toyota kas yra? ne artimiausias leksuso giminaitis? ar lexuso gimintais, tai toyota, bet jau už kokių 50k lt?
tai kai kazkas paklaus ka vairuoji tu gali drasiai atsakyt kad lexusa?
nenusibodo dar jums visur tą babuiną kišt? skauda, kad turiu tokią? Manjakai, tau geriau išvis nekalbėt, aš bent jau ją už savus pinigus pirkau ir ant savęs registravau
trevetas, o kai tavęs paklaus kas yra tavo pusbrolis, tu atsakysi, kad tu?
trulikai, ka cia vapi apie mano masina? paskaityk ka rasiau ar nors kur uzsiminiau apie babuina?
tu gi visur kiši tą babuiną, tipo labai lieva mašina ir t.t.
Tu issiplauk akis ar dabar kisau? Bliot kompleksas tau kazkoks jau
o tai labai gera mašina?
kosmosai, argumentuok, kuo bloga. laukiu argumentų
pažėk kaip atrodo, iš kokių šū.dinų plastikų surinkta, o variklis nebent savaeigei žoliapjovei tinkamas.
kažin kas geriau atrodo, ar citroenas ar corolla. plastikai tikrai ne***ini, bent kartą atsisėsk į tokią mašiną ir pačiupinėk. o variklis geras, patvarus. man 300ag nereikia. taip, kad nesulaukiau jokio normalaus argumento, tik tavo durna nuomonė. taip, kad nebepuliuok čia nesamonių
O kaip garso izoliacija?geresne nei avensio pvz?beje cia priekis ar galas varo?o tai grynai cia toyotos variklis?verta kazi ta masina 50 smotu?
ar ji verta, tai čia tau pačiam spręsti. prasivažiuok su tokia ir suprasi