Lexmark z615 pildymo kaina

Lexmark z615 pildymo kaina

Taigi reikia papildyti lexmark z615 juoda kasete… gal zinote kiek kainuoja pildyti firmoje zinoma ~ kiek kainuoja nauja kasete ir kiek kainuotu papildymo pirkimas ?

visi atsakymai sinerta.lt

sinertoi kiek zinau brangokai lupa ,as Kaune pildziau firmoj ,Pildyk pigiau , tai lexmarkui savo uz abi kasetes sumokejau po 25lt .tai malonumas gavos man 50 lt o sinertoi butu kainave apie 100lt.

lexmarkas tai kiaule taupykle Kiaulė

visi rasalinei taupikles ,geraiusia lazerinis bet jo kaina aisku jau aukstesne.

pradzioj daug pareikalauja banktonu bet veliau tai atsiperka nes lazerinis su brangiu toneriu atspausdina kelis 1000-cius lapu. na o is rasaliuku tai nors daug spausdinant keisi kasetes dazniau bet kadangi jos po 20 litu tai netaip baisiai atrodo. kalbu apie canon pixmas. o lexmark tai kazkada topocentras buvo kazkoki nerealu multifunkcionini paleides uz nepilnus 300 litu, tai pasidomejau kainom dazu juodas ~ 120 spalvotas ~ 140 tai kaip sakant spausdintuvo verte ~ 40 litu Cha cha

pas mane multifunkcioninis yra lexmarkas ir kas ,kainas rasiau kokes mokejau uz pildyma !!!,ir spausdina kaip visi spausdintuvai eiliniai .

gal cia ir O.T. bet as kazkaip lexmarkam nejauciu simpatijos

Pas mus iš darbo žmogus pildosi to Lexmarko juodas kasetes, tai jam kainuoja 10 Lt, tik dabar nežinau kokioje firmoje Kaune jam pildo.

Niekas nesako kad sinerta GeraiTen brangu mazmeninem kainomis As dirbu su sinerta, bet perku didmeninem kainomis 50-70% pigiau

Jei as Sinertoje uz viena litra juodo rasalo mokejau 103 Lt, tai gautum uz 50?

nu mes ne didmeninikai cia ir neidomu tavo didmenines kainos ,radai kuom pasigirt Piktas.be jos yra firmu kur pigiau pildo .

O as perku ish sinertos rasala uzh 7 litus ir pac pildaus Girtas

o seip klausimas nivtiemu, bet ar kur nors pildo lexmarko lazerinio tonerio kasetes?

pildo jie pildykpigiau.lt

koki perki ,juoda ?

Visoki

tai gal koks labai jau didelis pakaitalas kad taip pigiai .

Vien rasalas tiek kainuoja, uzh 7 litus dviem papildyms, pries tai nusipirkau papildymo komplekta, tas kainavo apie 40 litu. Ten su rasalu laikikliais shvirkstais ir t.t.