Lenkyja

Lenkyja

sugedo tikiuos? Cha cha

Ryt neturim ka veikt tai su draugais sugalvojom saut iki lenkijos pasizmonet. Tai gal gali dalyviai pasidalint patirtimi i koki miesta nuvaziuoti, kad nebutu pertoli ir kazkoks prekiu pasirinkimas. Vaziuosim nuo Kauno. Ieskosim biski maisto, pagrinde rubu, telika reiktu dar gal nusipirkt, baldus gal kelis. dr jau 4000km, pucia kaip vejas Mirkt Tik supratau kad 140km/h vazinet autostradoj su ja nelabai ekonomiska.

ai man sopote visai patiko Gerai

kiek suprantu ne su ciumodanu vaziuosi,nebent baldais vadini barbes ir keno nameli Cha cha

Dar Aisku butu smagu kad butu kur akis paganyt, bet siaip pagrinde rubai, elektronika, ir baldai. Su cimodanu Mirkt Tai kad man is tu baldu reik kokios rubu kabyklos ir stalciu komodos geriausiu atveju Mirkt

^ Cha cha

Tai gsl i Augustawa jei nenorit toli grustis ? Ar iki warsuwos ?

Bus proga pamiklint vaira lekiant 100+km/h Gerai

Tai va apie augustava ir galvoju, pro suvalkus dar praleksim. O kokiu parduotuviu popiuliariausiu ir didziausiu pavadinimus gal paporinsit

Polsky Sklep Cha cha

suvalkuose tai plaza Taip

Manjakas>lekem kazkada po lenkus salia Lodz,ekipazas pilnas,golfelis antras 1.6i,neveikiantis ventiliokas ir lauke +29… visa kelia 90km/h Juokiasi aisku vienam dapistu,bet is bedos su gera kompanija galima.Lenkimu beveik nebuvo Cha cha

As su savo golpu kazkada visa kelia nu Kauno iki Palangos paskui fura per ~5 metrus 90km/h vilkausi. Uztat rijo ~4l salerkos

kipsai, as apie kelia bent ziema tai nestebuklai budavo iki suvalku budavo vietu kur reikdavo nuo vidurio i krasta ir vel staigiai i viduri paslalomuot Cha cha

Davai chebra saukit dar pavadinimu parduotuviu… Kur liolionomas kai jo reikia Užsispyręs

i bialystoka varyk. ten Auchanas yra !!!

suwalkuose yra kauflandas Gerai, lisl Blogai Gerai, biedronka. bet sita tai is vis, cento parduotuve… bialystoke yra auchanas - kas man labiausiai is visu patiko: didelis, ir t.t.

normaliai apsipirkt (baldu, buit, technikos, tapetu, spkaliaus Šypsena ) tai tik i Bialystoka ar Varsuva. Apsipirkt stiliuje 5 vnt. majonezo, du suriai, trys deshros - i atimiausia Maxima Kaune su ACIU kortele Gerai

bialystoka Šypsena