..lenkaite..

…lenkaite…

Netavo Špyga Špyga Špyga Špyga Cha chap.s o ji prie taves derintusi,cigoniukai Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

eeeee,o negalvoji,kad shitie ratai ziuretusi daug geriau nei tavo tie BELENKOKIE Cha cha Cha cha Cha cha Piktas ???

tik uzsiminiau apie lenkaites ir prasidejo Cha chaka cia vel uzsiminus Cha cha

ble Niam niam jamam šitą

ideciau saviske prie lambo bet isp!zdavos Piktas Cha cha

mana ratai ne belenkokie Be be be

dzo,ash savishke nuoga imeschiau,bet kaip ubagas kazkada pasake auksinius zodzius,vaikai aptashkys klavas Linksmybės Cha cha

o tai shitie tada kokie ratatatai Klasta Piktas ??? Skaitau Idėja

imesk pabandysiu aptaskyt Cha cha

a sitie ratai s8 Mirkt asmeniskai man det rastafkes kazkaip byyskiu Veee o anu reiktu 2cm su sitais ratais…

zinau,kad s8 Šypsena Kietas,bet jie man tokie,nu tokie,nu tooookie Girtaskaip ir shita Moteris Drovus

anie visad buvo 'nu tokie Kietas’ kazkada intensyviai ir ilgai ieskojau tokiu, bet… o kai radau saviskius ir nupirkau, po kurio laiko atsirado ir situ pardavime gan daznai Cha cha

ubags tu man paaiskink kaip uzsidejo et55 pas amne ant priekio ir nereikejo rastafkiu???

ir nieko neliete nes originalus etas berods 45 ar 48 tai jei ir liestu gi 1cm rastafkiu reiktu

p1zda jo priek d/p padangai,tegu keiciasi nes bus be eso Cha cha

uzsidet gal ir uzsideda (nors nelabai tikiu gal) bo vairo trauke prieki su daugiau nei 8J bei dideliu et maiso, bet kaip ta masina atrode su et55, kai jau mano 1.6d su zieminem skardom et45 pamete ratus arkose Veee Cha cha

neaishkink ubagui Ne Ne Ne Ne Ne Piktas Užsispyręs Kanda Piktas Užsispyręs Užsispyręs Užsispyręs Užsispyręs Blogai Cha cha Cha cha Cha chajam geriau su BELENKOKIAIS Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Linksmybės Mirkt Šypsena Kietas

j10.5 et55 ratas lygiai sulig arka Mirkt

tie mano belenkokie ne kart nematyti LT ant kokiu kitu Mirkt bet siaip, tai reiks keist anuos, bo palange oksiduojasi jau, o atstayt ta spec.plionke yr sansu 0 Nežinau