lengvai
Lengvai ant pachmo pramogaujam…
nevemptelsi vadylai ant peties?
va cia tai
Bleat reik varyt ir man i pelke kokia
Tai pats vairavau… Su engelmanu
vyriausias, išsiųsi šiandien? Noriu tą 5S paduot dar per savaitgalį kur reikia
Dzipas geras,sakyciau per geras netgi ir man vien del to nesuteiktu tiek dziaugsmo kiek senesni,pigesni…
Nu pasistengsiu, tada, kad jau taip, siaip planavau ryt is ryto issiusti, nes siandiena uzsiimsiu po pietu backup ir restorinsiu.
12 apaštalų sugalvojo Jėzų padaryti tikru vyru. Pakvietė miesto gražiausia mergą, nuvedė į Jėzaus kambarį, o jie patys už durų klausėsi. Po kurio laiko išbėga mergina cypdama. Vienas apaštalas klausia Jėzaus: – Kas atsitiko? Jėzus atsako: – Žiūrėjau pro langą į šį gražų pasaulį atsisuku į kambarį, o ten sėdi moteris išsižergusi ir jai tarp kojų kažkokia žaizda, aš pridėjau ranką ir ją užgydžiau…
ten gi kelių minučių darbas tas backup Žinok tu su itunes gal geriau tą backupą daryk, tai ir foto susikels, nereikės atskirai ką daryt ir greičiau bus
nakčiau, žiauriai senas šitas
o as pirma karta uzmaciau
primeciau realiai tokia situacija
px realiai primetus, eitų boba į vienuoles
tai lieka jai dar skyluciu, neprazutu
nu ne… ‘sedejau prie lango, ziurejau i si nuostabu pasauli… moteris su zaizda tarp koju’, 12 apastalu uz sienos klauso
, dar kokia aplinka frikiska, stranna tusovke kazkokiu veikeju
, bbz kas per xata isvis, kad tokie prikolai dedasi, ble cia visa spektakli suvaidint galima, noreciau but uz ta jezu.
cia grynas satanizmas kazkoks, tik protivogazu truksta.
ble vakar stadija jau buvo
, uz 10km dushmanui stasi daviau- grazos nereikia.
O tu primesk, kokie čia satanistai
15min.lt/m/id/aktualu/pasaulis/brazilijoje-pries-teisma-sto jo-kanibalai-is-auku-kunu-kepe-pyragaicius-57-466813?cf=df
Helixiniai
nakčiau, yra tekę man naktį pavežt žmogelį iki serviso ~1km, ten niekas su juo gert nenorėjo tai iškart išvijo ir parvežiau namo. Į kišenę 200lt
maladiec ciuvakas as tai irgi akiratyje turiu kelis, kuriuos istroskinciau
, ir irgi tureciau ka pavaisint jais.