lengva ar sunku?
tiesiog…Jum lengva ar sunku?..Hm…supraskit kaip norit
dbr? lengva, bet dazhnaj buna ir sunq
dabar paklausiu veiksmu,ka daryti jum lengva o ka sunku?jo viduj tai visiem ir taip ir taip buna,
dabar as tokiam vidury… geri dalykai atsveria blogus ir atvirksciai. negaleciau pasakyti vienareiksmiskai. bet smagu, kai - nors ir sitokiu budu - kasnors to teiraujasi…
dabar nelabai, bet ryt bus sunku…
o kas bus rytoj?
nieko nebuna per sunku, manau, kiekvienam duota tiek, kiek jis paveza [passikundzia, paverkia…bet galiausiai paveza ta sunkuma
]
Dabar…VIDURIUKAS. Kai man būna sunku…uj Bet jau kai lengva,tai
niu seip tajs man nebuna sunku… o jeigu tokie dalykai jau gresia, tai butinai ju atsikratau / perduodu ta malonuma kamnors kitam
(cia isryskeja igimtas dvyniu bruozas - begti nuo problemu
)
hm
nei lengva nei sunku - tiesiog…gera
cia mazdaug tas pats kas apsirukius…
Lengva
buvo ir sunkiau, bet gali buti ir lengviau…
tai kokio velnio cia sedi ir nieko nedarai kad butu lengviau???
Lengva žmogui yra tada, kai jis švarus viduje ir išorėj, o sunku tada kai užsiteršia visokiais blogais dalykais: mintimis, jausmais, norais, poelgiais. Bet nebutinai pats žmogus apsiteršia, buna kad ir kiti purvais apmėto, tada irgi sunku pasidaro. Ir ne tik kiti žmonės gali mus aptėkšt purvu, dar patalpos, ar vietovės energetinė atmosfera gali mus išpurvint, kai kurios patalpos - kaip purvinos balos, iš jų švarus neišlipsi. Bet yra visokių saves švarinimu budu. Dar informaciškai, energetiškai, ir materialiai nešvarus maistas apteršia labai, ir tada irgi pasidaro sunku, o švarus, šviežias maistas nesukelia sunkumo nuotaikos ar busenos. Lengvumas yra kaip matas - jei žmogus jaučiasi lengvas, reiškia kad teisingai gyvena.
viskas priklauso nuo poziurio i gyvenima. as stengiuosi gyventi taip, kad butu lengva. stengiuosi dziaugtis ivairiausiomis smulkmenomis. taip pat neigyvendinamu dalyku nepaverciu savo gyvenimo tikslu ir vizija. jau geriau 10 ishsipildziusiu mazu svajoniu, nei galbut kazhkada tolimoj ateity ishsipildys viena didele svajone. taigis, o didiziausias mano ginklas priesh sunkuma - shypsena ir draugai.
mazytes gyvenimo dziaugsmo sukes…
sunku, visom prasmem