Lelijos ir krutis visada kartu
Am pastebejau, kad kai tik dainose krutys paminimos, taj iskarto salia ir lelijos Kodel taip yra?
Gal kas dar daugiau tokiu dainu girdejo? as tai tik dvi
Bavarijos - Lelija, dainuoja: lelija… kvepia tavo krutyse, kvepia tavo plaukuose… Pamilau netycia ja
Kostas Smoriginas - O pazadetam kvartale Dainuoja: O pazadetam kvartale, baltom lelijom tarp krutu, visa kaip augalas zalia… Nuoga ant lango sedi tu…
Net neisivaizduoju
neatkreipiau demesio…
O man vat krito i ausi, kaip sakoma
koks pastabus
hm… net nzn kodel…, gal is liaudies dainu istrauke. arba vienas nuo kito nukopijavo
NZN
Ai sia turbut del to kad…
Nezinaw
gal todel, kad zmones nebesugalvoja nieko orginalaus savo dainoms…
As tai tiksliai nezinau kodel taip dainuoja, bet man tai atrodo gana orginalu…
ronel3 rašė:
piktojiragana rašė:
BlueScorpio rašė:
Am pastebejau, kad kai tik dainose krutys paminimos, taj iskarto salia ir lelijosKodel taip yra?
Gal kas dar daugiau tokiu dainu girdejo? as tai tik dvi
Bavarijos - Lelija, dainuoja: lelija… kvepia tavo krutyse, kvepia tavo plaukuose… Pamilau netycia jaKostas Smoriginas - O pazadetam kvartale Dainuoja: O pazadetam kvartale, baltom lelijom tarp krutu, visa kaip augalas zalia… Nuoga ant lango sedi tu…
gal todel, kad zmones nebesugalvoja nieko orginalaus savo dainoms…
As tai tiksliai nezinau kodel taip dainuoja,
bet man tai atrodo gana orginalu…
na nemanau, jeigu jau nevienas apie tai danuja, negi tai taip orginalu… nemanau…
kazkajp neatkrejpiau demesio kajp pasakiai taj jo!
bet antra as tokio muzono nesiklausaw
na tu cia retorini klausima iraitei
Gal taip yra del to, kad lelijos vaizduoja trapuma, o krutis moteris…Taigi, tai vaizduoja moteru trapuma ir nuostabuma
Kazkur juk yra platybes be ribu kaip sakoma dainoje Siaip man tai lelijos grazios geles baisiai
Nors labai patinka pienes
nu rimtaj geras, ash taj kazkajp niekad apie taj negalwojau ir nepastebejau
nu gal del to , kad lelija yra laikoma viena is graziausiu geliu ir greitai nuvystanciu jei meile jos neapdovanoji …tiesiog sugretinamas lelijos ir krutines grozis…niu o pvz su kokia kita gele galetum sugretinti sy grozy?
Magii rašė:
nu gal del to , kad lelija yra laikoma viena is graziausiu geliu ir greitai nuvystanciu jei meile jos neapdovanoji…tiesiog sugretinamas lelijos ir krutines grozis…niu o pvz su kokia kita gele galetum sugretinti sy grozy?
Am… tikriausiai tavo tiesa O siaip bent jau man graziausios geles - tai pienes, orchidejos ir melynieji lotusai
kazkaip to nepastebejau…
nors dabar kai pasakei…