Lelijos ir krutis visada kartu

Lelijos ir krutis visada kartuŠypsena

Am pastebejau, kad kai tik dainose krutys paminimos, taj iskarto salia ir lelijosŠypsena Kodel taip yra? Šypsena Gal kas dar daugiau tokiu dainu girdejo? as tai tik dviŠypsena
Bavarijos - Lelija, dainuoja: lelija… kvepia tavo krutyse, kvepia tavo plaukuose… Pamilau netycia jaŠypsena

Kostas Smoriginas - O pazadetam kvartale Dainuoja: O pazadetam kvartale, baltom lelijom tarp krutu, visa kaip augalas zalia… Nuoga ant lango sedi tu…

Net neisivaizduoju Nekaltas

neatkreipiau demesio…

O man vat krito i ausi, kaip sakomaMirkt

koks pastabus Juokiasi

hm… net nzn kodel…, gal is liaudies dainu istrauke. arba vienas nuo kito nukopijavo Cha cha Nekaltas
NZN

Ai sia turbut del to kad…
NezinawMirkt

Cha cha

gal todel, kad zmones nebesugalvoja nieko orginalaus savo dainoms…

As tai tiksliai nezinau kodel taip dainuoja,Laimingas bet man tai atrodo gana orginalu… Cha cha

na nemanau, jeigu jau nevienas apie tai danuja, negi tai taip orginalu… nemanau…

kazkajp neatkrejpiau demesio Mirkt kajp pasakiai taj jo!
bet antra as tokio muzono nesiklausaw Mirkt

na tu cia retorini klausima iraitei Cha cha

Gal taip yra del to, kad lelijos vaizduoja trapuma, o krutis moteris…Taigi, tai vaizduoja moteru trapuma ir nuostabuma Moteris

Kazkur juk yra platybes be ribu kaip sakoma dainojeŠypsena Siaip man tai lelijos grazios geles baisiaiŠypsena Nors labai patinka pienesŠypsena

Apakęs nu rimtaj geras, ash taj kazkajp niekad apie taj negalwojau ir nepastebejau Nekaltas

nu gal del to , kad lelija yra laikoma viena is graziausiu geliu ir greitai nuvystanciu jei meile jos neapdovanoji Laimingas…tiesiog sugretinamas lelijos ir krutines grozis…niu o pvz su kokia kita gele galetum sugretinti sy grozy?Šypsena

Am… tikriausiai tavo tiesaŠypsena O siaip bent jau man graziausios geles - tai pienes, orchidejos ir melynieji lotusaiŠypsena

kazkaip to nepastebejau…
nors dabar kai pasakei…Nekaltas