Ledinis?
Tai ka pardOtas
su dviem lenktiniausi vienu metu?
Sportinis
atliko pinigu nuo superBo?
nu nx
pas pažįstamą prie servisiuko čia stovi
Nereikia lia lia rolandas sita jau pirmadieni pardave, taip kad sveikinam su pirkiniu
nuo Manjos jokio bmw nepaslepsi
Ajajaj, nu velnias zino, gal zmogus zino kad jum tiks ir uz tai sako kad pardOtas Nu any vay ne esme, siaip tai turetu but priziuretas kaip ne kaip Rolas ne eilinis pacukas su kregzde
kokis dvigatelius numatytas naujam sportbačiui ?
Pats geriausis M44
imk iš remigio pasratą, sakė važiuoklė nebyra ir oda yra kaip tik gonkėms, bent nekaršta saone
599 mano numeriai…
Ajajaja, kad vargei susitarsit jis man regis dar tebeturi garaziuke kita toki pat melyna tik truputuka parvirtusi ant soniuko O bet taciau raudonas jau ir taip leke mini ziede, toks janOlis gazojas kaip jis ten?
Ajajaja, siuriu daug diedu ten sulinde, Makarskas, Zygas, Ciutele Aj man regis su cd raudonu lekia Aleksonis
Uzkliuvo uz akiu tas cd kai Makarskas velenelius dejo edit nu cia tik issireiskimas, Zygas irgi nediedas
Ajajaja, tai nieko ir nesakau tik sakau is kur tas cd uzkliuvo, o siaip tai jis ten megsta posukiuose per placiai isvaziuot ir dOt drifto paskui
Ajajaja. tai cia buvom kai paveizet alaus papust, tai krc ten tam psuki vienam isleke is trasos tipo slysdamas dar kazka bande uzsimest tipo apsisuko paskui gryzo i trasa kai visi jau praleke buvo
Paimčiau ratus nuo šito.
Ajajaj, o tu nenori tu nereikalingu daliu isleist? pvz sumesk i kokius bmw fan’u kad pardOdi dalis tokio ar tai tokio modelio padarysi gera kaina ir dali kapeiku uz nereikalingas smutkes atrinksi