Ledas, kabri uz 4k LT

Ledas, kabri uz 4k LT

AUTOMATAS veikia be priekaistu 1995 modelis - visi langai nuseleidzia/pasikelia vieno miktuko paspaudimo, bei kiekvienas atskirai tai pat atidarant stoga, langai nusileidzia automatiskai. Odinis salonas, Rekaro sedines ir odinis vairas su airbagu Pakeisti visi dirzeliai (ir itempejai) pekeistas dezes ir varyklio tepalas Katik praejo TA Visa pakaba perrinkta: ivores. sarnyrai, vairo traukes/antagliai, kalades, nauji priekiniai stabdziu diskai, stovi sportines spyruokles Xenonai imobelaizeris 16v dveju reflektoriu faros Parduodama su kitais lietais ratais. Detales parduodamos ir atskirai: naujas papildomas bamperis, papildomas stogas, papildoma bagazine, papildoma stogo bagazine, papildomos durys kairines ir desinines, papildomas priekinis keleivio stiklas, galiniai abudu langai, papildomi varikliukai stiklams .869997872,860616767. auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/renault-19/id-11 36021

Robikas-neisizeisk,bet man geda butu su tokiu “kabrio” i senamiesti ivaziuot Cha cha

RM>isivaizduok,kaip as turejau jaustis vasara,kai veze vienas draugelis su golf cabrio raudonu be stogo per miesta Cha chaarba kai cioce viena veze 3gYrtus vyrus i miska grybu rinkti Juokiasi

RM - man irgi, bet jei gera ciocia uz vairo Nekaltas Gerai Moteris JuokiasiTu su sigaru zubuose ir prisisege saugos dirzus kaifuojat po senamiesty Apsvaigęs JuokiasiBet piguva… ania? Nekaltas Savo Moteris pajamciau ant vasaros Taip

Robikas, gali nesivarginti su tokiom auto liksi nesuprastas cia boicai y pigesne kaip 50-100k lt neseda ir tuo labiau nevaziuoja y senamiesty Taip

Gerai variantas mergai uz nedidelius piginus Gerai bet maniske i toki nesestu Cha cha

izdivonas o ne kabrio Cha cha

Nesuprantu zmoniu kurie sako i tokia nelipciau. Vazinejes su kujava tucia visokiu masinu visisku lavonu tryperiu ir man dzin su kokia masina vaziuot… Bile is tasko a i taska b… Nekaltas