Leadtek TV2000/xp expert tiuneris TV, dingsta garsas

Leadtek TV2000/xp expert tiuneris TV, dingsta garsas

??? Turiu Leadtek TV2000/xp expert tiuneri TV rodo labai gerai, tik viena problema ijungus FM radija atrodo ji veikia puikiai, bet praejus vienai minutei dingsta garsas ir jis atsiranda mazdaug po 5-8 minuciu ir vel pagroja 1 minute ir vel tila, ir taip kartojasi ciklas. Mano OS yra win XP su service pack 1. Gal kas zinot kas cia yra netaip gal galetumete patarti??? Aciu

pas mane buwo tokia problema su PixelView tiuneriu. Cia yra draiverinis nesuderinamumas. Atsisiusk neoficialius draiwersius per Google. Ash bandziau sita beda sprest su oficialiais draiweriais, bet problemos neishprendziau ikitol, kol nesudejau kitokiu draiweriu Kietas Sekmes Šypsena

Mane sudomino tavo atvejas. Gal gali tiksliau nurodyti ką ir iš kur naudojai tuos "…kol nesudejau kitokiu draiweriu ".
Teko susidurti, kai kompą perinstaliavus iš Win2000 į Win XP, nėpavyksta paleisti PixelViev PV-BT878P+(REV.9D), video NVIDIA Geforce2 MX.

Pabandykit universalius draiverius
http://www.iulab.com/drv/download.shtml
pries tai "device manager" isinstaliave senus. Vaizda beveik garantuoju. Garsa Cha cha
Pvz. Acorp tiuneriui ant XP nepasileido garsas, kol nebuvo ikistas distancinio laidas…

siaip buna garso problema jai naudoji ne orgo softa,bet siaip draiveriai is gamintojo saito naujausi,paskui softa kurk ziurek.

seip daugelui, ir man buvo pasitaike, kai naudojau nav2003! Ten kazkur prie options reikia isjungti messeger servis ar kazkas panasaus, gerai nzn nes seniau jau nenaudojau nav!

Blyn… norėjau pirkt ir aš tiunerį… Galvojau iš TV įrašinėt… Bet jei tiek problemų, tai nieko gero Nustebęs Turbūt teks su VHS apsieit Baisu

Jei jau žadėjai pirkti, tai ir pirk, pakankamai apie Leadtek tiunerius čia bangoje pridiskutuota, geri tiuneriai. O dėl garso dingimo, tai jau kaip čia kažkas minėjo, reikia NAV’o nustatymuose nuimti varnelę nuo MSN mesenger.

turiu Tv-tiuneri jau kokie 3metai.jokiu bedu neturiu,siaip blokinas garsas tik tada kaip jungi mesengeri,bet perjungi kanalus ir viskas pasitaiso,buvo bedu del softu,jai neorginalus,bet paskui pasitaise viskas,nes persiunciau draiverius naujausius,tinkancius Xp.

Čia draiverio bėdos. Parsisiunti naujausius draiverius, naujausią programos versiją ir instaliuoji iš naujo, prieš tai išmetęs enus Mirkt

Gero savaitgalio Labas

sveikas

nesenai buvo pas mane atveze kompa del sios problemos
viskas paprasta ji nepalaiko service pack 1 nes su juo dinginejo o be jo veike puikiai jai naudoji win xp o jai ne tai parsisiusk naujus driverius
nes te del driveriu bugas yra!

nortona pasileidi, eini options> internet>MSM meneger varna nuimi, siap gali dar dingti tuo atveju kaip pasta tikrinti nes vel nortonas kibins viskas ir tuo metu gali dingti :} siaip tokia paprasta problema :} bandos forume buvo apie tai rasyta daug ispradziu reikejo pajieka uzduoti IT klube su Tvtiuneis butu primete :}