lazybos
keiciu darbini passat i e34, dr pasiule lazybas
nepulčiau beatodairiškai pasitikėti dr002. Po to kai jo pačio gyvenimas nenusisekė jis bando kitiems primesti kvailas lažybas. Kuriose beje nėra nei kart laimėjęs…
dr, ka siulai? atsakyk!
pzdiec abugelis,tau aiskiai parasiau ,kad tariamaja nuosaka…nera man kas veikti,kad kazkas kazka pirks
dr atmazinas
dr, tu abugelis konkretus, pasakiai, o pakui kazkokiom nuosakom nustumi, susilazintum is bonkes ar 1lt ir viskas, o ****ielini ir tiek
atmazinus? ok,pusle alaus,duodu savaite laiko
dr s8 dare su savo slyva saliarkine
duodu cyrika, duokit alaus ner sveikatos, antra diena
tai dabar dar sugalvokit koki pitaka tiksliai
as ne audi 100 perku, nestatyk savo salygu, nesi cia kazkoks direktorius, man nupirkus e34 atvezi pusle alaus i vilkaviski, ok?
mangnumelis,eik miegot,ryt vel i laza minde,tau su bliudu ok,matau zarnokai skysti,duodu dvi savaites,alu atsiusiu pastu
dr, galvojau vienas is rimtesniu tu cia, bet… jei neatsakai uz bazara, man px, nereikia tavo banbaliu, nesu tokiu geres
butu pramoga buvus, susitinki, 1lt perduodi, pabazarini
tu durnas ar apsimeti?azybose kazkokie terminai buna,as pasiuliau dvi savaites…ryt dar ir modeli buciau pasiules,tau liktu atsilauzt saibas,kas blogai?
tai papasakok pries miega kaip s8 sudraskei
slysk miegot vargena
klounas
gerai atsikirst,plugo stiliukas
dr, as kazkaip dar mandagiai sakau, kas tau durniau neaisku? parasiau kad galvoju e34 pirkt, tu pasiuliai lazintis, as sutikau, ko dabar lauzaisi? sakai jo arba ne ir vsio?