Lažybos su checki
Susilažinom su nba vakaru konferencijos ekspertu checki dėl pekino vyru krepsinio turnyro baigties. Jei USA laimi auksą aš jam duodu 40Lt, jei laimi auksą kita komanda jis man duoda 100Lt.
nu vel prisisauksi ana… Koks tikslas su juo lazintis jei tas rytfanis vis tiek nesilaiko savo zodzio (po nba finalu nesirodyt)
nu ka… praradai 40lt
biski sakyciau garbinga lazintis kai vienas stato viena, kitas 2.5karto mazesne suma
checkis butu galejas ir daugiau duoti, bet Lakeriai pabrangino kito sezono bilietus…
au au
kad ir kaip nenoriu,bet speju cirkas laimes
Po olimpiados vienas dings ir apsimes durnium, kad tik prikolas buvo
NBA milijonieriai važiuoja į Europą, SK lažinamasi jau iš grynųjų, nebe iš bananų. Taaaip, gyvenimas eina į priekį.
o zmones kaltina infliacija
O koks koeficientas lazybu kontorose? Ar ne per daug krapikas tures duoti?
Geda butu checkiui moket pinigus…
Mjooo, “geriausia” lažintis su triochalom
Chekis perduoda jums: ‘sveiki chebra. tenka rasyt per savo lazybu partneri, nes pas mane banas stovi menesiui del adminu nekokybisko darbo, bet ne cia esme. esme, kad lazybos bus svarios ir teisingos, o jus kaip visada - au au au’
checkis
greetings to chekis (wave)
smagu kad cekis dar gyvas, siaip jau truksta jo siek tiek (tik ne jo idiotisku foto)
siaip jau lazybos su psichiskai neigaliais jaunuoliais checkiui garbes nedaro
>>wisdom, matau lazybose naujokas Visiskai garbinga, kadangi 40 ir 100 LT atitinka mazdaug ir bukmekeriu prognozes, tiesa daug kur jau 30 ir 100, bet dar lyg pvz triobet stovi 1.4